kapat
26.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  'Vergi iadesi ve nemayı kaldıralım Başbakanım'
Buna göre iade yerine vergi indirimi yapılacak. IMF ile üzerinde uzlaşmaya varılan devletin yeniden yapılandırılması projesinin iki önemli yansıması vergi sistemi ve kamu finansmanında görülecek. Vergi iadesi ve nema ödemesinin 2003 yılından itibaren kaldırılarak yeni bir sisteme geçilmesi için önümüzdeki yıl çalışma yapılacak.
Tüm Metin

  Bize moral verin
Kimi verimli bir ovanın ortasında katmerli yoksulluk yaşıyor, kimi sarp dağların eteğinde. Siirt, Muş, Bingöl, Tunceli, Batman, Ardahan, Hakkari ve diğerleri... Onlar Türkiye'nin en yoksul illeri. Ne İstanbul'da onlarcası olan alışveriş merkezleri, ne de koca koca fabrikaları var.
Tüm Metin

  Telekom sistemi değiştirdi!
Türk Telekom, müşterilerinin her türlü telekomünikasyon hizmetine ait olan ve zamanında ödenmeyen borçlarına tahakkuk ettirdiği gecikme bedelini aylıktan günlüğe çevirdi. Uygulama kapsamında, son ödeme tarihini takip eden günden itibaren aylık olarak alınan yüzde 8 oranında gecikme bedeli yerine, gecikilen her gün için borç tutarının binde 4 oranında gecikme bedeli alınacak.
Tüm Metin

  Arjantin, Menem'in uçağını satışa çıkardı
Yeni bir Arjantin kurmak için kolları sıvayan Devlet Başkanı Fernando Rodriguez Saa, tasarruf tedbirlerine kamudan başladı. Kemer sıkma planı çerçevesinde resmi araçların kullanımını yasaklayan Rodriguez Saa, araçların satış gelirinden elde edilecek parayı da gıda dağıtımına ayıracak.
Tüm Metin

  Doğalgazda personel saltanatı sona eriyor
Ankara'da, gaz dağıtım şirketi rolünü de üstlenen EGO'nun kendi çalışanlarına yüzde 50 indirimli satış yaptığı belirlendi. EGO Genel Müdürü İshan Fincan, şu anda EGO'da 5 bin civarında personel çalıştığını, personele indirimli tarifenin kanunla getirilen eski bir uygulama olduğunu söyledi.
Tüm Metin

  Bankalar Birliği SPK'yı uyardı
Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akın Akbaygil tarafından SPK'ya gönderilen yazıda şöyle denildi: Halka açık olmayan bankalar enflasyon muhasebesi uygulamadıkları için daha kârlı görünecekler, bu da halka açık bankaların aleyhine olacak.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
BDDK, bankacılık sisteminde açık pozisyon miktarının 1 milyar 625 milyon dolara indiğini açıkladı. BDDK'nın Eylül ayı değerlendirmesinde açık pozisyonların azalmasıyla birlikte bankacılık sektöründe kârlılık potansiyelinin yükseldiği kaydedildi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır