kapat
26.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Edepsiz Günlük

Yelda is back!
Yoksa sonunda baş röportajcı olma fırsatını mı yakaladım? Allahım n'olur...

11:30 Telefonum niye acı acı ötüyor sabahın köründe? Kim bu terbiyesiz? Bakmayacağım. Sonra arasın.

11:35 Gene arıyor. Allahım, biri rüyasında beni mi gördü ne... Suuuus!

11:40 Bak hâlâ ısrar ediyor. Hüsamettin Özkan olabilir mi acaba? Dandikten de olsak gazeteci sayılırız artık. Gerçi şutlandık ama... Nerde bu telefon zortu? "Alooo? Kiiim? Tanımıyorum öyle birini..."

11:45 "Aloo! Ah siz miydiniz... Pardon, sesinizi şeydemedim. Aradan üç hafta geçince tabii insan unutuyor. Yok canııım, ne taşı? Nereden çıkarıyorsunuz kinayeli konuştuğumu sevgili gen.yay.yön.'üm? Küçük bir latifeydi. "Köpüklü Burka" haber önerimden sonra bir daha görüşmek nasip olmadı da, biraz fazla sinirliydiniz o günlerde, heh hüh... Hani tekrar karşılaşma tören programı içinde küçük bir latife iyi gider diye düşündüm. Tamam, gelirim. Yarım saat sonra..."

N'OLUYOR BURDA?
12:00 Hüsamettin değilmiş. Gen.yay. yön.'müş. Ne biçim gazete bu. Önce şutladılar şimdi tekrar çağırıyorlar. Üç haftadır arayıp soran yok, Yelda ne yer ne içer, bu soğuk günlerde gece hayatı nasıldır, kimler öder hesabını, kimler kapatır kredi kartı ekstrelerini... İki taş atınca da bozulurlar. Ayrıca hakikaten de tanıyamadım. Üstelik Pazar manşet önerilerimi de ciddiye almadılar. Gucci hala bir outlet açmış değil. Biz kadınlar hala mutlu değiliz. Neden sıcak davranacakmışım? Off, yüzüm acayip şişmiş.

12:30 Hii! Gen.yay. yön'ün kapı önü ana baba günü. Ne oluyor? Nedir bu itiş kakış? Niye 68 kişi var burada? Kim bunlar? Allahım bu nasıl bir kabus böyle?

12:40 Eyvahlar olsun. Yeni bir Pazar gazetesi çıkarıyorlarmış. Bu 68 kişi de yazarmış. Hepsi aynı anda gelmiş, pruf okuyacaklarmış. Ayol ne zaman öğrendiniz adını bu şeyin de okumak istiyorsunuz... Siz ne anlarsınız sayfa düzeninden, tashihten... Bunlar Quark Express'i çözerler yakında... (Okur, sen de bön bön bakma. Proof, prova çıkış demek. Quark Express, gazete-dergilerin kullandığı bir grafik programı. Öğren artık şunu...)

13:00 Eee, benim ne işim var burada? Bakıyorum her bir köşe parçası kapılmış. Ne diyecek bu adam bakalım... Yoksa... Yoksa... Gazetenin baş röportajcısı mı yapmak istiyor? Allahım, lütfen dualarımı kabul et...

13.30 Allahım ölmek istiyorum. Tekrar tekrar ölmek, dirilmek ve yeniden ölmek istiyorum. Adamın dediğine bakar mısınız? "Yeldacığım senin sosyal çevrene ve agresif kişiliğine güvenerek şöyle bir pozisyon öneriyorum. Bu 68 yazarın yazılarını tek tek toplamak, düzeltmelerini yapmak, sayfaya oturtmak, tek tek hepsine proof'u fakslamak, yeniden düzeltme yapmak, onay almak ve..." Üveeeaaaa... İnsanın hayalleri bu kadar mı yıkılır... Ay sinirlerim bozuldu...



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır