kapat
26.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yaz tatiline geldi Circus'ı yarattı

Doğma büyüme Adanalı Melissa Ağca, Niğde Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümü mezunu. Üniversitenin Kapadokya'ya yakın olmasından dolayı hafta sonlarını turistik restoranları inceleyerek geçirmiş.
Ağca, yaz tatili için geldiği İstanbul'dan bir daha ayrılamamış. Şu anda Laila'nın yan kuruluşu olan Circus restoranın işletme müdürü. 23 yaşındaki Ağca ile İstanbul gece yaşantısını ve Circus'u konuştuk.

* Adana'dan İstanbul'a nasıl geldiniz?

Yaz tatilinde İstanbul'da bir arkadaşımın yanına geldim ve Bağdat Caddesi'ndeki Kikka'da çalışmaya başladım. Sonra Papermoon'da hosteslik yaptım. Dört yıllık Papermoon serüvenimin sonunda müdür yardımcılığına yükseldim. Ardında da Şefik Öztek kendisiyle çalışmam için teklifte bulundu.

* Circus'ın işletmeciliği için mi?

Evet. Müşterilerle birebir ilişkim olduğu için çok insan tanıdım. Bu tür mekanlara gelen kişilerin neler isteyip, neler istemediğini biliyordum. Bir de daha önce bu işin mutfağında olduğum için ve bu piyasada genellikle hep aynı insanlarla karşılaştığın için, müşterilerin çoğunun ince zevklerini biliyorum. Tüm bunları bildiğinizi karşınızdaki müşteri görünce, kendini özel hissediyor. Biz kesinlikle müşteri ayırt etmiyoruz. Kalitemiz, gelen herkes için geçerli. Ben ve işletmem için gelen herkes birinci sınıf müşteridir.

EMEKLİLER SIK GELEMEZ
* Gelemeyenlere tanıtmak için sorarsak nasıl bir yer Circus? Nasıl özetlersiniz?

Circus'ın bir buluşma noktası olarak düşünülmesini istedik. Herkesin bir buluşma yeri vardır. Nişantaşı'nın buluşma yeri de böyle şık ve güzel bir yer olmalıydı. Burası çok şık ve kaliteli bir yer. Circus'daki fiyatlar çok üst noktalarda da değil. Fiyat, seçtiğiniz yemeğe göre farklılık gösteriyor. Diyebilirim ki burada bir emekli her gün yemek yiyemez, ama bir evlilik yıldönümünde eşini şık bir yere götürmek isteyen rahatlıkla buraya gelebilir.

* Circus'un popülaritesi uzun sürer mi?

Biz "Laila" adına yakışır uzun soluklu ve kalıcı bir iş yapma kararlılığındayız...

DİLEK SANCILI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır