kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Asil Kazananlar için açıklama

Giriş Saati : 27.09.2008 13:30
Güncelleme : 29.09.2008 13:00
Yeni Haber
Sn. ASİL TALİHLİ

SABAH GAZETESİ TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş. tarafından 11.07.2008 12.09.2008 tarihleri arasında Sabah Gazetesi satın alarak, gazetede yayınlanan kuponlardan sıralı 59 adet biriktirerek bayilere teslim edenler arasında düzenlenen kampanyada, 25.09.2008 tarihinde Noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda yapılan çekiliş sonucu asil talihli olarak "3.000 YTL' ye kadar ÖSS veya KPSS Dershane Bursu" asil talihli olarak kazandınız. Tebrik ederiz.

ÖSS veya KPSS Dershane kaydınızı istediğiniz il veya ilçedeki istediğiniz dershaneye yaptırabilirsiniz. Seçtiğiniz ve kayıt yaptırdığınız dershanenin, en son Haziran'2009 dönemi kurs sonuna kadar olan dönemini kapsayan toplam ücretinin 3.000 YTL + KDV'lik kısmı Sabah Gazetesi tarafından karşılanacaktır.

Seçmiş olduğunuz dershanenin Haziran 2009 dönemine kadar olan kurs ücretinin, 3.000 YTL + KDV ' den az olması durumunda, ücretin tamamı Sabah Gazetesi' ne fatura edilecektir. Dershane ücretinin 3.000 YTL + KDV'den fazla olması durumunda ise, .000 YTL + KDV' lik kısmı Sabah Gazetesi' ne fatura edilebilecektir. Kayıt yaptırılan dershane tarafından, Sabah Gazetesi'ne kesilecek olan faturaya ait bilgiler, yazının altında yer alan "fatura bilgileri" kısmında belirtilmiştir. Bunun dışında (talihlinin adına veya başka bir isme veya kuruma) kesilmiş olan faturalar kabul edilmeyecektir.

Asil talihlilerin son müracaat süresi, 12.10.2008'dir. Bu tarihe kadar yukarıda belirtilen niteliklere uygun faturanın, kimlik fotokopisi ile birlikte tarafımıza gönderilmesi veya elden teslim edilmesi gereklidir. Milli Piyango İdaresi'nin belirlediği kurallar gereği belirtilen tarihe kadar faturayı ve ekinde kimlik fotokopinizi adresimize ulaştırmadığınız taktirde hakkınız sırası ile yedek talihlilere geçecektir. Konuyla ilgili müracaat edilebilecek adres ve ilgili kişi bilgileri, yazının altında yer almaktadır.

Bu kampanya, ÖSS veya KPSS adayının belirlenen dönemin sonuna kadar, sadece dershane ücretini karşılamaya yönelik olup, bunun dışındaki eğitim masraflarını ve/veya materyallerini karşılamaz. Talihli okurların, istedikleri dershaneyi bulma, kayıt yaptırma, faturanın Sabah Gazetesine gönderilmesini sağlama işlemleri kendilerine aittir. Muhtelif sebeplerle kampanyadan yararlanamayacak olan okurlar olması halinde, yedek talihlilere dönülecektir. Talihlilerin, Türkiye'de istedikleri dershaneye kayıt yaptırma veya kayıt yaptırmış olsalar dahi, faturasını Sabah Gazetesi adına kestirip, tarafımıza ibraz etme hakları vardır. Talihliler 12.10.2008 tarihine kadar, 3.000 YTL + KDV tutarındaki dershane faturasını ve kimlik fotokopisini, Sabah Gazetesi Promosyon Bölümü Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/2 Balmumcu Beşiktaş/İstanbul adresine iadeli/taahhütlü posta ile veya kargo yolu ile gönderecekler ya da elden teslim edeceklerdir.

Tarafımızdan daha önce duyurulmuş çekiliş kuralları uyarınca, 18 (on sekiz) yaşından küçükler çekilişe katılamayacaklar, katılmış olup kazanmaları veya yanlış beyanda bulunmuş olmaları halinde, çekiliş konusu ödüllerini alamayacaklardır. Ayrıca hediyenizi, başka birine devretme hakkınızın da bulunmadığını önemle hatırlatırız.

Saygılarımızla,

TURKUVAZ MEDYA

Fatura ve Kimlik Fotokopisinin Gönderileceği Adres:
Sabah Gazetesi
Promosyon Bölümü
Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi
No:149/2 Balmumcu Beşiktaş-İSTANBUL

İlgili Kişiler:
Özgür Yavuz
Mustafa CAN
0212 267 18 50

Fatura Bilgileri:
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Merter Vergi Dairesi 871 050 4987
Keresteciler Sitesi
Fatih Caddesi Selvi Sokak No:18
Güngören
Merter-İSTANBUL