kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Madrid'ten THY uçağıyla gelen İsveç Prensesi Brigitte'i yetkililer VIP bölümünde uzun süre bekledi. İç hatlarda bulunan Prenses, Belediye Başkanı'nın verdiği çiçeklere memnun oldu.

Valizli prenses VIP değil iç hatlardaydı

Zeki ÖZKESKİN / SABAH
27.09.2008
İsveç Prensesi Brigitte, tatil için Bodrum'a geldi. VIP'te beklenen Prenses normal bir yolcu gibi valizini taşıyıp iç hatlarda bekledi..
İsveç Prensesi Brigitte, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 15 ülkenin büyükelçisi, eşleri ve 5 işadamıyla tatil için Bodrum'a geldi. İsveç Kralı 16. Gustav'ın ablası Prenses Brigitte, önceki gece protokole ismini yazdırmadan gelince havaalanında karşılama krizi yaşandı. THY'nin tarifeli uçağıyla normal bir turist gibi Bodrum-Milas Havalimanı'na gelen prenses, diğer yolcular gibi bavullarını alarak havalimanından çıktı. Bu arada prensesi karşılamak için gelen Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan ve İsveç Fahri Konsolosu Mustafa Arhan bir süre VIP salonunda bekledi. Ancak prensesi göremeyince aramaya çıktılar. Bu nedenle yarım saati aşkın bir süre tek başına beklemek zorunda kalan prenses, iç hatlar çıkışında valizlerini kendisi taşırken bulundu. Mütevazı tavırlarıyla dikkat çeken prensesin yüzü, Ağan ve Arhan'ın verdiği çiçeklerle güldü.

LÜKS GULETLE MAVİ TUR
Bodrum'a üç kez geldiğini ve çok beğendiğini söyleyen Prenses beraberindekilerle 38.5 metre uzunluğunda ve 8.5 metre genişliğinde "B.B'' adlı lüks guletle mavi yolculuğa çıktı.
Haberin fotoğrafları