kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
2 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Tek gece için binlerce euro

Güncelleme : 02.09.2008 22:36
Yeni Haber
Şatolar, yatlar, son model otomobiller... Ünlü yıldızlar Avrupa şehirlerinde de alışkanlıklarından vazgeçmiyor Lüks otellerde bir gece kalmak için kesenin ağzını açıyor.

Parıltılı yaşam tarzları ve kazandıkları paralarla dudak uçuklatan ünlü yıldızların lüks tutkusu, otel seçimlerinde de kendini gösteriyor. Para harcarken sınır tanımayan ünlü isimler, Avrupa başkentlerinde de en pahalı otellerde konaklıyor.

Londra, Paris, Amsterdam ve Roma'yı mesken tutan Hollywood'un ünlü isimleri, kaldıkları otellere tek bir gece için bin ile 7 bin 500 euro arasında ücret ödüyor. Bu arada Uma Thurman'dan Anne Hatthaway'e, George Clooney'den Angelina Jolie'ye bütün yıldızların vazgeçemediği birer otel bulunuyor.

PRESTİJLİ GECELEME

Paris'te Hotel Bristol'de kalmayı tercih eden George Clooney, 'prestige suite'te kalmak için 2 bin 200 euro'yu gözden çıkarabiliyor.

NİCOLE, UMA VE GWYNETH

Nicole Kidman ve Uma Thurman ise Paris'in en şık oteli The Ritz'i tercih ediyor. Geceliği 2 bin 300 euro olan otelin müdavimleri arasında Gwyneth Paltrow da bulunuyor.

EN ÇOK O ÖDÜYOR

Londra'nın The Lanesborough isimli otelini tercih eden Leonardo Di Caprio, bir gece için tam 7 bin 500 euro ödüyor. Aynı otel Madonna ve Jim Carrey'nin de vazgeçilmezi.

SAKLAMBAÇ