kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
2 Eylül 2008, Salı
Sabah
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Helen Mirren

İstemediğim halde ilişkiye zorlandım

DIŞ HABERLER
Güncelleme : 02.09.2008 15:06
Flört ettiği adamla birçok kez istemeden cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen ünlü İngiliz oyuncu, "O zamanlar çok masumdum. 'Hayır' demekten bile çekiniyordum" dedi..
Kraliçe Elizabeth filmindeki rolüyle Oscar'ı kazanan ünlü İngiliz oyuncu Helen Mirren (63), GQ dergisine büyük yankı uyandıran bir röportaj verdi. Ünlü oyuncu, flört ettiği adamla kendi isteği dışında birçok kez cinsel ilişkiye girmek zorunda kaldığını ilk kez itiraf etti. "O zamanlar çok masumdum. Hayır demekten bile çekiniyordum. İstemeden zorlamayla cinsel ilişkiye girdim. Hem de pek çok kez" şeklinde konuşan Mirren, bu olayları polise hiç bildirmediğini de söyledi.

*HELEN MİRREN İÇİN TIKLAYINIZ...

'BU TECAVÜZDÜR'
"O zamanlar polise gidilmezdi. Susardınız... Eğer bir kadın bir erkeğin yatak odasındaysa bu kesinlikle 'Cinsel ilişki istiyor' anlamına geliyordu" diyen Helen Mirren, "Oysa bir kadının çıplakken ve bazı şeyler yaşanmaya başlamışken bile hayır deme hakkı var. Eğer ki bir erkek bunu nazlanma olarak görür ve devam ederse bu yaptığı tecavüzden başka bir şey değildir" ifadesini kullandı.

UYUŞTURUCU İTİRAFI
Yanındaki erkeğin kapıyı kilitlediğini ve kendisini sekse zorladığını söyleyen deneyimli oyuncu, "Şimdiki genç kızları gıptayla izliyorum. Evet bazı kötü huyları var. Ancak istemediklerinde defol git diyebiliyorlar" dedi. Mirren gençlik yıllarında kokain ve mariuhana kullandığını ancak bu alışkanlığından, "Nazi savaş suçlusu Klaus Barbie'nin Bolivya'da uyuşturucu ticareti yaptığını öğrendikten sonra vazgeçtiğini" de sözlerine ekledi.