kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
2 Eylül 2008, Salı
Sabah
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Aysun Kayacı

Aysun Kayacı'nın yerine Hümeyra

Başak ÇOKAN / MAGAZİN
Güncelleme : 02.09.2008 14:09
Bir içecek firmasının reklam yüzü olan ünlü model, unvanını Hümeyra'ya kaptırdı. Yeni reklam filmi ramazanda yayınlanacak..
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte reklamcılar da ünlülerin peşine düştü. Erol Günaydın'ın Arap Bacı olduğu reklam filminin ardından "Avrupa Yakası" nın İfot'u ünlü sanatçı Hümeyra da ramazan ayında ekranlarda olacak.

*AYSUN KAYACI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

250 BİN YTL ALMIŞTI
Geçtiğimiz yıl "Avrupa Yakası"nda Ata Demirer ile kuliste tartışmaları nedeniyle tatsızlık yaşayan Hümeyra kalmış, Demirer dizi ile yollarını ayırmıştı. Ancak bu yıl tersi bir durum yaşandı. Bu kez Hümeyra diziden ayrılma kararı aldı, Ata Demirer yeniden dizi kadrosuna dahil oldu. Hümeyra yeni projeler için ayrıldığını söylemişti. Deneyimli oyuncu şimdilerde sevenlerinin karşısına yeni reklam filmiyle çıkmaya hazırlanıyor. Son iki yıldır reklam filmlerinde Aysun Kayacı ile geçen kış ölen Aysel Gürel'i oynatan Pepsi, ünlü oyuncu Hümeyra ile anlaştı. Emektar oyuncunun aldığı para sır gibi saklanırken güzel manken Kayacı ise reklam filmi için 250 bin YTL almıştı.
Haberin fotoğrafları