kapat

08.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
GÜNÜN İÇİNDEN
Onuru için
Çetin geçen IMF görüşmelerinin ardından ortaya atılan iddialar Hikmet Uluğbay'ı bunalttı. Silahını çenesine dayayıp ateşleyen Uluğbay mucize eseri ölümden döndü.

'İddiaya üzülmüş olabilir'
Ecevit, IMF belgesinin sızdırılması iddiası için "Onun üstünde bile duracağını sanmıyorum, ama belli olmaz çok duyarlı bir insan. Üzülmüş olabilir" dedi.

İdamın gerekçeleri açık!
Ankara 2 Nolu DGM bölücübaşı Abdullah Öcalan hakkında verilen 290 sayfalık idam kararının gerekçelerini toplam 100 sayfada detaylı bilgilerle açıkladı.

Yargıtay'a Selçuk başkan
Yargıtay 1. Başkanlığı'na, 4'üncü Ceza Dairesi Başkanı Doç. Dr. Sami Selçuk 129 oyla seçildi. Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nda, 9 adayla başlayan seçimlerde 3'üncü tura gelene kadar 5 aday çekildi.

O hayaletli evde...
Demir büyük kapı üçümüzün yüklenmesiyle ağır ağır aralandı ve karanlığın içinden benzerini hiçbir yerde duymayacağım o yıllanmış, küflü toz, eskilik ve havasızlık kokusu geldi. ORHAN PAMUK YAZI DİZİSİ 3

Temiz toplum için
MHP Milletvekili Çalış, Çevre Komisyonu'nda, vatandaşa tuvalet ve sabun kullanma dersleri verilmesini teklif etti.

En güzel gün
KKTC'deki Doğu Akdeniz Üniversitesi'nden mezun öğrenciler, diploma aldı.

Korkaklar!
PKK'lı hainler yine arkadan vurdu. Hakkari ve Şırnak'ta iki ayrı pusuda bir binbaşı ve bir er şehit oldu. İntikam yemini eden Mehmetçik, kansızların peşine düştü.

İki yüzlü katil
1996'da 2 polisi öldüren Düzgün Zengin, estetik ameliyatla yüzünü değiştirerek izini kaybettirdi. Ancak 3 yıl sonra şans eseri yakalandı.

KISA KISA KISA

POLİTİKA
İtalya ile ipler iyice geriliyor
Bölücübaşı Apo'ya kucak açarak tavrını belli eden İtalya, hamiliğini yaptığı bebek katiline idam kararı çıkınca gemi iyice azıya aldı. Önceki gün Roma'da Türkiye'nin ticaret temsilciliklerine yapılan saldırılara adeta göz yumulması üzerine Türk Dışişleri'nin verdiği notaya dün karşı nota ile yanıt veren İtalya, Meclis'inde de Apo'nun idamını önleme kararı aldı.

KISA KISA KISA

EKONOMİ
Ekonomi Özkan'da
Hikmet Uluğbay'ın intihar girişimi ekonomi çevrelerini şoka soktu. Deneyimli siyasetçinin yerine Hüsamettin Özkan vekalet edecek.

Piyasalara 2. darbe
Devlet Bakanı Hikmet Uluğbay'ın intihar girişimi, dün moralleri daha da bozdu. Bono faizi yüzde 105'e çıktı, borsa 4.755 puana indi.

İşlemler iddianın tam tersi
ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın belge sızdırdığı iddia edilen Global Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, iddianın tamamiyle asılsız olduğunu belirtti.

Borsa işlemleri inceliyor
İMKB Başkanı Osman Birsen, geçen haftaki işlemlere ilişkin teknik çalışmaların çok yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

250 milyon dolarlık risk sermayesi fonu yolda
Kutman fonun yatırım kararının tamamen yöneticilerin vereceğini belirtti.

'Piyasada güven sorunu çözülsün'
Aracı kurum yöneticileri, piyasalarda güvenirliliğin çok önemli olduğuna işaret ederek, manipülasyon iddialarının incelendiğini, bunların sonuçlarının görülmesi gerektiğini belirttiler.

İş hükümete kaldı
Sosyal güvenlikte uzlaşma sağlayamayan işçi ve işveren tarafı, kendi taslaklarını ayrı ayrı Bakan Okuyan'a verdi.

KISA KISA KISA

DÜNYADAN
Ya şimdi... ya hiç
Miloseviç'e karşı Sırp halkının protestosu 4 kente yayıldı.

Irkçılığın böylesi!
İNGİLİZ medyasının önde gelen ismi olan BBC televizyonu, eşi benzerine rastlanmamış bir sağlık skandalını ortaya çıkardı.

KISA KISA KISA

SPOR
Simdi de Celio Silva
Yabancı futbolcu arayışını sürdüren G.Saray, son olarak rotasını Brezilyalı ünlü savunma oyuncusu Celio Silva'ya çevirdi. 11 Temmuz'da denenecek olan Silva beğenilirse kiralanacak

"Aslan" kızları mali kriz vurdu
Son 10 yılda Türk bayan basketboluna damgasını vuran G.Saray, takımı gençleştirme kararı aldı

Derbili start
Basketbolda 18 Eylül'de başlayacak erkekler 1. Ligi'nde ilk hafta Tofaş-Ülker, ikinci hafta ise Efes Pilsen-Tofaş maçları oynanacak

Edirne şenlendi
Bu yıl 638. düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri şenlikleri bütün hızıyla devam ediyor.

Golcü istiyorum
Rıdvan Dilmen, Baliç'in satılması sonrası stratejisini belirledi. Moldovan'ın ligin ilk 3 maçında cezalı olduğunu kaydeden Dilmen, "Preko'yu gerekirse sağda oynatabilirim. Forvet almamız şart" dedi

Baliç artık Madrid'li
F.Bahçe'den rekor bir ücretle Real Madrid'e transfer olan Elvir Baliç, dün yeni takımıyla sözleşme imzaladı.

Son dedikodu: Şota F.Bahçe'de
Baliç'in Real Madrid'e transferi sonrası Avrupa ajansları F.Bahçe'nin Şota ile ilgilendiğini duyurdular.

Rakip sahte çıktı
F.Bahçe'nin Almanya'da hazırlık maçı oynamayı planladığı Bosna Milli Takımı gerçek değil. Ekip, Almanya'da yaşayan Bosnalılar'dan oluşuyor

Baliç tarihe geçti
1994'te Bursa'ya, 1998'de F.Bahçe'ye gelen Boşnak futbolcu, Real Madrid tarihinin en pahalı transferi oldu. Real'in bu sezon ödediği bonservis bedelleri de Baliç'in yanına bile yaklaşamadı

Sanz: Rivaldo kadar yetenekli
İspanyol gazeteleri bomba transferi manşetten duyurmaya devam ediyor. Real Madrid Başkanı Sanz'ın yere göğe koyamadığı Baliç, "Dünyanın en büyük takımıyla anlaştım" diyerek mutluluğunu gösterdi

İsviçre harekatı
Van Eck'den tamamen vazgeçen siyah-beyazlı ekip, rotayı İsviçre'ye çevirdi. Briegel, Servette'in Brezilyalı defans oyuncusu De Souza için bu takımın Beelsberg'le yapacağı maçı izlemeye gitti

Stumpf'dan güvenoyu
Eski G.Saraylı Stumpf, Beşiktaş'ın Alman transferleri Schaefer ve Hengen'in Türkiye'de çok başarılı olacaklarına inandığını söyledi

Futbolculara moral gecesi
Almanya kampına büyük neşe içinde başlayan Beşiktaşlı futbolcular Bad Kreuznach'ta verilen akşam yemeğinde unutulmaz bir gece yaşadı.

Trabzon'da Hami kanunları
Bu sezon bordo-mavili ekibe geri dönen ve takım kaptanlığına getirilen yıldız futbolcu, kamplarda uygulanmak üzere yemeklerden ikili ilişkilere kadar herşeyi kapsayan bir yasaklar bildirisi hazırladı

Trabzon patladı: 3-0
Trabzonspor dün Bolu'nun Mengen ilçesinde Boluspor ile yaptığı özel maçı 3-0 kazandı.

SİBER HABER
Furby istilası

Haftanın fotomontajı

Link

Dergi@Net yayında

BAYAN SABAH
Her şey Osmanlı şerefine!
Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunun 700'üncü yılına tekabül eden bu yıl, başta moda sektörü olmak üzere her alandan kişi ve kuruluşlar tarafından değişik şekillerde kutlanıyor.

İlk sergi heyecanı
Oturdukları sitenin lokalini, resim atölyesi olarak kullanan 11 kadın, resim meraklarını uğraşa dönüştürüp, yeteneklerini geliştirdiler. Geçtiğimiz hafta Ankara'da ilk sergilerini açan ressamlar, özellikle evde oturan kadınlara resim ya da benzeri sanatlarla uğraşmalarını tavsiye ediyor.

Çok katlı mağaza farkı
Bu hafta, çok katlı mağazacılıkta öncü, dolayısıyla zoru başarmış olan YKM mağazasındayız. Bu mağazada, kozmetikten elektroniğe kadar her şeyi bulabilirsiniz.

Halk müziğiyle bale
Uzun yıllar Ankara Devlet Opera ve Balesi'nde başdansçı olarak yer alan Merih Çimenciler, koreograf olarak baleye hizmet etmeye devam ediyor. Özgün müziklerle çağdaş bale adımlarını birleştiren Çimenciler, Osmanlı İmparatorluğu'nun 700'üncü yılı kutlamaları nedeniyle hazırlanan çalışmalardan "Harem"in de yaratıcısı.

Zorro'nun sevgilisi...
Herkes onu Zorro'nun sevgilisi olarak tanıdı. Daha sonra Sean Connery ile oynadığı filmle gündeme geldi. Şimdilerde ise Michael Douglas'ın sevgilisi olarak biliniyor. Ama Catherine Zeta-Jones'un sinema dünyasına girişi taa 4 yaşına kadar uzanıyor.

GÖĞÜS KANSERİNE DAİR BİLMENİZ GEREKEN HER ŞEY-2

Erken kalkan yol alır
Ülkemizde her yıl yaklaşık 30.000 kadın meme kanserine yakalanıyor. Önlem alınmaması nedeniyle, bu sayı artmaya devam ediyor. Kanserin artık ölümcül bir kader olmaktan çıktığı günümüzde, atılabilecek en önemli adım, erken teşhis...


Şimdi site zamanı!
İstanbul'da yaşamın her geçen daha zorlaşması, trafiğin, ses kirliğinin artması ve buna ters orantılı olarak yeşil alanların azalması, sosyal tesislerin yaşanılan yerlere uzaklığı insanları site yaşamına itiyor.

MAGAZİN
'Oktar Adnancıdır!'

Uzun cümle kurmak yok!

Şeytan yandı!

Çin'de lolita üretimi arttı

"Sanatçıya" veda

İyiden iyiye ısındık

ABD'den son sağlık haberleri

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır