kapat

08.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Baliç tarihe geçti
1994'te Bursa'ya, 1998'de F.Bahçe'ye gelen Boşnak futbolcu, Real Madrid tarihinin en pahalı transferi oldu. Real'in bu sezon ödediği bonservis bedelleri de Baliç'in yanına bile yaklaşamadı

Baliç'in hayatı masalları aratmayacak bir başarı öyküsü. 1994'te Bosna Hersek Milli Takımı ile özel maç yapmak için geldiği Bursa'dan F.Bahçe'nin, bir yıl içinde de Real Madrid'in yolunu tuttu.

11 Aralık 1994'te Bursaspor'a karşı Bosna Hersek Milli Takımı ile oynadığı özel maçta yeşil-beyazlı yöneticilerin dikkatini çeken genç futbolcu, 400 bin mark karşılığında sözleşme imzaladı. Bursa'da 87 lig maçında 42 gol atan yıldız forvet, 1998'de 9 milyon dolara F.Bahçe'ye transfer oldu. Burada 30 maçta forma giyip 18 gol, 13 asist üreten Baliç, sezon içinde İtalyan ve İspanyol kulüplerinin dikkatini çekti.

Real Madrid, 19.2 milyon dolar bonservis ve geliri F.Bahçe'ye ait İstanbul'da bir maç oynamak karşılığında Boşnak yıldızı kadrosuna kattı. İspanyol kulübü, tarihinin en yüksek bonservis bedelini Baliç için öderken, bu sezonki parlak transferleri bile Baliç'in yanına yaklaşamadı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır