kapat

08.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Simdi de Celio Silva
Yabancı futbolcu arayışını sürdüren G.Saray, son olarak rotasını Brezilyalı ünlü savunma oyuncusu Celio Silva'ya çevirdi. 11 Temmuz'da denenecek olan Silva beğenilirse kiralanacak

Galatasaray, Avusturya Kampı'nda yabancı oyuncu arayışlarını devam ettiriyor. Sarı-kırmızılı ekipte yeni bomba, Brezilya Milli Takımı'nın savunmasında da görev yapan Celio Silva.

29 yaşında olan ve ülkesinde ünlü Flamengo takımının formasını giyen siyahi oyuncu, 11 Temmuz'da Banik Ostrava ile yapılacak hazırlık maçında denenecek. Eğer teknik direktör Fatih Terim, bu oyuncunun performansından memnun kalırsa, 680 bin dolar dolayında bir maliyetle Flamengo'dan 1 yıllığına kiralanacak. Silva özellikle 1997 yılında Fransa'da yapılan uluslararası turnuvada oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmiş, sakatlığı nedeniyle son Dünya Kupası'nda görev yapamamıştı. Silva, 1.90 boyunda.

Bu arada Fenerbahçeli Baliç'in İspanya'nın Real Madrid takımına transferiyle ilgili sorulara yanıt veren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Baliç'in kalitesini hepimiz biliyoruz. Real Madrid bence çok iyi bir transfer yaptı. Zaten kaliteli futbolcu her yerde oynar" diye konuştu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır