kapat

08.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Her şey Osmanlı şerefine!
Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunun 700'üncü yılına tekabül eden bu yıl, başta moda sektörü olmak üzere her alandan kişi ve kuruluşlar tarafından değişik şekillerde kutlanıyor.
İlk sergi heyecanı
Oturdukları sitenin lokalini, resim atölyesi olarak kullanan 11 kadın, resim meraklarını uğraşa dönüştürüp, yeteneklerini geliştirdiler. Geçtiğimiz hafta Ankara'da ilk sergilerini açan ressamlar, özellikle evde oturan kadınlara resim ya da benzeri sanatlarla uğraşmalarını tavsiye ediyor.
Çok katlı mağaza farkı
Bu hafta, çok katlı mağazacılıkta öncü, dolayısıyla zoru başarmış olan YKM mağazasındayız. Bu mağazada, kozmetikten elektroniğe kadar her şeyi bulabilirsiniz.
Halk müziğiyle bale
Uzun yıllar Ankara Devlet Opera ve Balesi'nde başdansçı olarak yer alan Merih Çimenciler, koreograf olarak baleye hizmet etmeye devam ediyor. Özgün müziklerle çağdaş bale adımlarını birleştiren Çimenciler, Osmanlı İmparatorluğu'nun 700'üncü yılı kutlamaları nedeniyle hazırlanan çalışmalardan "Harem"in de yaratıcısı.
Zorro'nun sevgilisi...
Herkes onu Zorro'nun sevgilisi olarak tanıdı. Daha sonra Sean Connery ile oynadığı filmle gündeme geldi. Şimdilerde ise Michael Douglas'ın sevgilisi olarak biliniyor. Ama Catherine Zeta-Jones'un sinema dünyasına girişi taa 4 yaşına kadar uzanıyor.

GÖĞÜS KANSERİNE DAİR BİLMENİZ GEREKEN HER ŞEY-2

Erken kalkan yol alır
Ülkemizde her yıl yaklaşık 30.000 kadın meme kanserine yakalanıyor. Önlem alınmaması nedeniyle, bu sayı artmaya devam ediyor. Kanserin artık ölümcül bir kader olmaktan çıktığı günümüzde, atılabilecek en önemli adım, erken teşhis...
Şimdi site zamanı!
İstanbul'da yaşamın her geçen daha zorlaşması, trafiğin, ses kirliğinin artması ve buna ters orantılı olarak yeşil alanların azalması, sosyal tesislerin yaşanılan yerlere uzaklığı insanları site yaşamına itiyor.
SEDA KAYA GÜLER
Oktar Babuna

Kan değil ama para vererek katıldım ben de kampanyaya. Bir milyon TL. nerelere vermiyoruz ki. Söz konusu sağlık olunca, daha da duyarlı hale geliyoruz. Bundan önce de ilgilendik bu tür kampanyalarla ama katılımın böylesine büyük olmasında ilik sahibine verileceği söylenen 10 milyar TL'nın etkisi yok muydu dersiniz?
Ayşegül ALDİNÇ
Tek tek basaraktan...

Adımı niye Ayşegül koydular bilmiyorum. Sanırım rahmetli babaannem böyle olsun istemiş. Annemler "Oya" koyacaklarmış, bakmışlar koca kafalı, apalık bir çocuğum... "Bunun neresi Oya?" demişler. O zamandan beri kim "Ayşegül" diye çağırsa döner bakarım! Ben küçükken "Ayşegül" çok kullanılan bir isim değildi (Şimdi zaten modası yok). Ayşegül deyince hatta bir ara gazetenizle de verilen "Ayşegül'ün maceraları" kitapları akla gelirdi.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır