kapat

08.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Maddi meselelerde tek başınıza karar almak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi emniyette hissedebilmek için parasal konuları yakınlarınızdan gizleyebilirsiniz. Çevreyle iletişiminizde başarılısınız ve sevdiğinizden destek görüyorsunuz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) İçinize kapalı olmak isteyebileceğiniz bir gün. Burcunuzda Satürnle birleşen Ay, duygusal karmaşaya neden olabilir. Problemler büyük olmasa da gözünüzde büyütmeye meyillisiniz. Kendinize ve sevdiklerinize daha tarafsız bir gözle bakmaya çalışın.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) İçinizde genel bir huzursuzluk duygusu yaşayabilir, sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler yurtdışı bağlantılarınızla veya aşk konusuyla gündeme gelebilir. Kendinizi sanatsal faaliyetlerde verin.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Arkadaş çevrenizde baskı ve huzursuzluklarla karşılaşabileceğiniz bir gün. İçinize kapalı kalmak isteyebilir fakat yanlış anlaşılabilirsiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bugün, harcamalarınızda aşırıya kaçmamanız gerekiyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) İş hayatınızdaki bazı gelişmeler sizi sıkıntıya sokabilecek nitelikte olabilir. Otoritelerle iyi anlaşamayabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınız veya eşiniz size destek olarak sorunlarınız çözmenize yardımcı olabilirler. Ailenizle tartışmaktan kaçının.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Beklediğiniz haberlerin gelmeyişi yüzünden sıkıntı çekebileceğiniz bir gün. Ticari bağlantılarınızda zorlanmalar yaşayabilir ama üstesinden gelebilirsiniz. Sabırlı yapınızla halledemeyeceğiniz hiçbir şey yok gibi. Gezi planlarınızı bir süre için erteleyebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün sizden yaşlı akrabalarınızla aranızdaki maddi sorunların gündeme gelmesi canınızı sıkabilir. Hisseli paralarla ilgili sorunları fazla büyütebilirsiniz. Cinsellikte problemler yaşayabileceğiniz bugün, kendinizi bloke olmuş hissedebilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Karşıt burcunuz Boğa'da yer alan Ay, bugün ikili ilişkileriniz konusunda karmaşık bir tutum sergileyebilirsiniz. Fikirlerinizde ayrılıkların tartışmalara yol açması mümkün. Enerjinizin yoğun olması yüzünden yorgun düşebilir, uykusuzluk çekebilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Sağlığınız konusunda dikkatli olmanız gereken bir gün. Yanlış ilaç kullanımı yüzünden zarar görebilirsiniz. Sevdiklerinizle birkaç seyahat planları yapmak kendinizi iyi hissetmenize neden olabilir. Aşk hayatınız canlanıyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Aşk konusunda ani kıvılcımlanmalar yaşayabilir ama bunları içinize atma eğilimi gösterebilirsiniz. Kendinizi sevgi konusunda baskılamanız sosyal yaşamdan bir süre uzaklaşmanıza neden olabilir. Yaratıcığınızı geliştirebileceğiniz konular sizi mutlu edecektir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Evinizde ailenizden kaynaklanan sorunlar yaşamanız ve bunları tek başınıza çözümlemek istemeniz mümkün. Eşinizle ılımlı konuşmalar yapmak sorunlarınızı birlikte çözmenize yardımcı olabilir. Meslek yaşantınızda atılımcı bir tutum sergileyebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) İletişim konusunda yoğunluk yaşayabileceğiniz fakat bundan memnun olmayacağınız bir gündesiniz. Alacağınız haberlerin doğruluk payından şüphelenebilir ve rahatsız olabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakınlarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirisiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır