kapat

08.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İki yüzlü katil
1996'da 2 polisi öldüren Düzgün Zengin, estetik ameliyatla yüzünü değiştirerek izini kaybettirdi. Ancak 3 yıl sonra şans eseri yakalandı.

GEBZE'DE iki polis memurunu öldürüp kayıplara karışan Düzgün Zengin adlı terörist, yakalanmamak için önce bir dizi estetik operasyon geçirdi. Adını da Mehmet Gümüş olarak değiştirdi. Ancak olaydan 3 yıl sonra tesadüfen yakalandı. Bir hafta önce Kartal'da kimlik kontrolü yapan polislere "Ben bir şey yapmadım" diyerek şüphe uyandıran katil, kız arkadaşı Gülhanım Yılmaz ile gözaltına alındı. Polis, Gümüş'ün son 3 yılda yasadışı gösterilere katıldığını belirledi.

Parmak izi ele verdi
SIRA parmak izi kontrolüne geldiğinde ortaya ilginç bir sonuç çıktı. Gümüş'ün parmak izi, iki polis öldüren yasadışı Ekim örgütünün liderlerinden Düzgün Zengin ile aynıydı. Ancak Gümüş ve Düzgün'ün suratları tamamen farklıydı. Olayı soruşturan Gebze Terörle Mücadele Şubesi polisleri bile Gümüş'ü teşhis edemedi. Ancak sorguda Mehmet Gümüş asıl adının Düzgün Zengin olduğunu ve tanınmamak için estetik yaptırdığını itiraf etti.

İhsan DEMİR (SHA)


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır