kapat

08.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sanz: Rivaldo kadar yetenekli
İspanyol gazeteleri bomba transferi manşetten duyurmaya devam ediyor. Real Madrid Başkanı Sanz'ın yere göğe koyamadığı Baliç, "Dünyanın en büyük takımıyla anlaştım" diyerek mutluluğunu gösterdi

Baliç'in transferini İspanya'da gazeteler manşetten verirken, TV'ler de sporda ilk sırayı Baliç'e ayırdı. AS Gazetesi, Almanya'da Real Madrid forması giydirdiği Baliç'in, "Dünyanın en büyük takımıyla anlaştım" ve Real Madrid Başkanı Sanz'ın, "Rivaldo kadar iyi bir futbolcu aldık" sözlerine yer verdi.

Geçen sezon G.Birliği'nde oynayan, bu sezon Baliç'in Real'de takım arkadaşı olacak Geremi, "Çok yetenekli bir oyuncu. Kabiliyeti zaten Türkiye standartlarının üzerindeydi" derken, Beşiktaş'ın Perulu futbolcusu Del Solar, "Ona karşı oynamak gerçekten zordu" yorumunu yaptı. Bosna Hersek Milli Takım Teknik Direktörü Hadzibegiç ise, "Baliç, her teknik direktörün hayalindeki hıza, tekniğe ve zekaya sahip bir oyuncudur" dedi.

Baliç'i 10 üzerinden notlayan gazetelere göre Boşnak yıldızın karnesi şöyle: Takım ruhu 7, bireysel yetenek 9, tecrübe 7, içgüdü 8, fedakârlık 8.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır