kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sosyete, indirimli alışveriş için gece gece Akaretler'e akacak

17.12.2008
Kriz nedeniyle kampanyalara hız veren perakende sektörünün lüks oyuncuları da trende uydu. Akaretler'deki 27 marka 'gece alışverişi' ile tek gecelik yüzde 40'a varan indirime giriyor..
Serdar Bilgili'nin sahibi olduğu W İstanbul'un Akaretler'de mağaza açan firmaların satışlarını artırmaya yönelik hazırladığı 'gece alışverişi' indirim kampanyası bu gece cemiyet ve iş dünyasının önemli isimlerine de ev sahipliği yapacak. Üst gelir grubuna indirimli yılbaşı alışverişi yapma imkânı sağlayacak kampanyaya giyim, ayakkabı, aksesuvar, takı ve dekorasyon kategorilerindeki toplam 27 marka katılacak. Her markanın kendi istediği özel indirimini uygulayacağını dile getiren Bilgili Holding Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Özalp, tüm kategorilerde yüzde 40'a varan indirimler yapılacağını söyledi. Kampanyaya katılan markaların kendi müşterilerinin yanı sıra W İstanbul müşterileri ile cemiyet ve iş dünyasının tanınmış simalarının da geceye davet edildiğini dile getiren Özalp, gece sonunda tüm kategorilerde toplamda satışlarda yüzde 40 oranında bir artış beklendiğini dile getirdi.

ALIŞVERİŞ SONRASI PARTİ
Alışveriş kampanyası kapsamında Akaretler yılbaşı gecesi gibi ışıklandırıldı. Bütün gün dışarıya yerleştirilen hoparlörlerle müzik yayını yapılacak aktivite kapsamında 22.00 itibariyle de özel davetlilerin yer alacağı bir yılbaşı partisi yapılacak.