kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
R. F. Frik İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Frik (ortada), İş Girişim Sermayesi Genel Müdürü Murat Özen (solda), Frik İlaç Genel Müdürü Murat Çelikkanat (sağda), İş Girişim Sermayesi ve Frik İlaç ortaklığını düzenledikleri basın toplantısında açıkladılar.

İş Girişim'den 'başını ağrıtmayacak' yatırım

17.12.2008
Türkiye'nin en büyük girişim sermayesi İş Girişim, ilaç sektörünün en hızlı büyüyen firmalarından Frik İlaç'a yüzde 17 ortak oldu..
İş Girişim Sermayesi 11. yatırımını ilaç sektörünün en hızlı büyüyen firması Frik İlaç'a yaptı. Bugüne kadar farklı sektörlerde 10 şirkete yatırım yapmış olan İş Girişim Sermayesi 21.4 milyon YTL ile Frik İlaç'ın yüzde 17'sine ortak oldu. Bu, İş Girişim Sermayesi'nin bugüne kadar bir şirkete yaptığı en büyük yatırım olma özelliğini taşıyor. Son yıllarda şirket yapısında yaptığı değişikliklerle ilaç sektörünün en hızlı büyüyen firması haline gelen Frik İlaç, Türkiye'ye Aspirini getiren firma olarak biliniyor.

FRİK'İ TAKİP EDİYORDUK
İş Girişim Sermayesi Genel Müdürü Murat Özgen, uzun süredir Frik İlaç'ın gelişimini takip ettiklerini, ilaç sektörünün büyük bir büyüme potansiyeli taşıdığını belirtti. "İş Girişim olarak kriz koşullarında dahi yeni fırsatlar aramaya devam ediyoruz" diyen Özgen, 2009 yılı içerisinde 1 ya da 2 şirkete yatırım yapabileceklerini, ilgilendikleri sektörlerin başında perakende, servis ve güvenlik hizmetleri gibi sektörlerin geldiğini belirtti. Özgen, yatırım yaptıkları şirketlerde genellikle 3 ya da 5 yıl kaldıklarını, Frik İlaç'tan da bu sürede çıkmayı amaçlarını söyledi.