kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
DİLBER HALA TAM BENLİK! Kendisine birçok reklam ve dizi teklifi geldiğini söyleyen Ebru Yaşar: 'Yaprak Dökümü'nde oynamayı çok isterim. Ferhunde rolü tam bana göre... 'Avrupa Yakası'nda da Dilber Hala'yı oynayabilirim!

Özel hayatımı konuşmam albümüm güme gitmesin!

BAŞAK ÇOKAN
17.12.2008
'Seni Seviyorum' adlı albümünün aranjörü Sinan Akçıl'la adı aşk dedikodularına karışan Ebru Yaşar, bu iddiaları yalanlamadı. Yaşar: Ben şu an özel hayatımı konuşarak, albümümün güme gitmesini istemiyorum. Bu yüzden sessizliğimi korumalıyım..
'Seviyorum Seni' albümüyle üç yıldır uzak kaldığı müzik sektörüne hızlı bir giriş yapan Ebru Yaşar, albümle aynı adı taşıyan parçada İsmail YK ile düet yaptı. Hayli iddialı olan ve İsmail YK ile 'yılın en iyi ikilisi'ni oluşturduklarını belirten Ebru Yaşar'la albümü ve aşk hayatını konuştuk.

EBRU YAŞAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Kimlerle çalıştınız?
İsmail YK, Sinan Akçıl ve Ersay Üner albümümde yer alan şarkıların hepsini bana özel yaptılar. Daha önce ben şarkı seçerdim, bu kez öyle olmadı, benim sesime uygun şarkı seçildi.

* Bu albümde sizi korkutan bir şey var mı?
Aslında her albümümde mutlaka bir şeyler beni strese sokuyor. Çünkü ben iki-üç yıl gibi uzun bir sürenin ardından albüm çıkardığım için tabii ki daha fazla korkuyorum. Nasıl bir albüm olacak, ne yapacağım derken de bu albümü çıkardık. Ayrıca ben bu albümde bir farklılık yapıp, İsmail YK ile düet yaptım. Herkes bunu çok beğendi.

YAŞADIĞIM AŞKIN İSPATI OLAMAZ
* İsmail YK dışında düet yapmak istediğiniz isimler olmadı mı?
Hiç kimseyle bu duyguyu yaşamadım. İsmail ile altı aydır konuşuyorduk sonunda gerçekleşti.

* Sizce iyi bir ikili misiniz?
Bana çok büyük destek veriyor. İki iyi dost olduk. Ancak sürekli ikili olarak çalışmayı düşünmüyoruz. Çünkü müzik türlerimiz farklı, yorumlarımız farklı ancak turne düşünebiliriz.

* Peki neden Ebru Gündeş ya da Gülben Ergen gibi isimlerle ortak projelerde yer almıyorsunuz?
Çok komik olur. Ben kendi adıma konuşursam; karakterime yakın bulmadığım bir insan ile iş için bile biraraya gelmem. Çünkü ben duygu işi yapıyorum, benimle aynı şeyleri hissetmeyen bir insanla dost olamam. Elektriğinizin tutması lazım.

* Sinan Akçıl ile aranızda aşk söylentiler var. Bu konuda neden sessizsiniz?
Sinan, benimle birlikte çalışan müzisyen arkadaşımdır. Ben üç senede bir albüm yapıyorum. Şu anda özel hayatımı konuşarak, albümümün güme gitmesini istemiyorum. Bu yüzden sessizliğimi korumak istiyorum.

* Sevgililerinizi çok iyi saklayan birisiniz. Bunun formülü nedir?
Beraber olduğum adamlara bu durumu iyi empoze ediyorum ve iyi adam seçiyorum. Onlara ait olduğumu o kadar iyi hissettiriyorum ki, çıkıp da bunu milyonlara göstermeyi gereksiz buluyoruz. Benim yaşadığım aşkta ispata gerek yok! Ancak ne zaman nikahlanırım o zaman şahide ihtiyacım olur. Ben erkek arkadaşlarımın Ebru Yaşar'ı değil, Ebru'yu sevmelerini istiyorum. Ve onlar da benim Ebru halimi seviyorlar.

* Sizin insanlara karşı güven sorununuz olduğunu düşünüyorum...
Evet, ben birine çok zor güvenirim. Ama güvenirsem sonuna kadar giderim.

* Neden?
Karşımdaki insanların benim gibi olmadıklarını gördüm. Mesela benim kendi karakterimle ilgili övündüğüm en önemli özelliğim, karşımdakine güven veririm. Hayatımdaki hiç kimseyi yıkıma uğratmam.

* Hiç aldatıldınız mı?
Hiç başıma gelmedi, şahit olmadım böyle bir şeye... Belki de aldattılar ama bana çaktırmadılar.

* Son dönemde telefon mesajları yüzünden birçok ilişki son buldu. Sizde de bu tarz bir merak var mı?
Bence kadınlar erkekleri kurcalamasın! Çevremdeki kız arkadaşlarımda da görüyorum. Bunu kadınlar bilerek yapıyor. Gecenin bir yarısı bir kadın hayatında başka bir kadın olduğunu bildiği bir erkeğe niye mesaj atar! Buna adam meyil vermiyorsa eğer, o kadın evde huzursuzluk çıksın diye bilerek mesaj atar. Bence bu çok adice bir yöntem. Ne kadın ne de erkek bu tuzaklara düşmemeli. Ben erkek arkadaşıma güveniyorum. Bu yüzden bu tarz kadınlara paye vermem. Beni sevmese yanımda olmaz.

SEVGİLİME ÇOK GÜVENİYORUM
* Sevgilinize mesaj gelse bakmaz mısınız?
Hayır, bakmıyorum. Bunun sebebi kendime olan özgüvenim. Ayrıca sevgilim yanımdaysa kurcalamaya gerek yok! Eğer benimle beraberse, sevgisinde azalma yoksa; diğer durumlar benim için tamamen teferruattır.

* Hayatında başka biri varsa ne yaparsınız?
Çeker giderim, arkama bakmam. Ben bu durumlarda beraber olduğum insana güveniyorum. Üçüncü kadın yüzünden mutluluğumu bozmam.

* Bu camiada ilişki sürdürmek zor mu?
Çok zor... Beraber olduğum bütün erkekler mesleğime saygı duydular ama hepsi istiyor ki; evlenirsem mesleğimi yapmayayım. Ama düşünüldüğü gibi değil! Normalde sahneden inip, evime giden biriyim. Ama sahneden sonra gidip eğlendiğim de olmuştur. Sevgilimle her yerde iç içe olmayı sevmiyorum. Onun da ayrı bir işi olsun. Görüştüğümüzde bunları paylaşalım isterim.

* Bir erkeğin sevgiliniz olabilmesi için belirli bir yaşta mı olması gerekir?
En fazla üç-beş yaş küçük olabilir. Ama arada 10-15 yaş farkı istemem. Ben 30 yaşındayım sevgilim 20 yaşında olsa, olmaz.

* Evlilik düşünüyor musunuz?
Evlilik düşünüyorum, çocuk da istiyorum. Düzgün bir insanla evlenip, yaşlanmak istiyorum. Ama şu an için değil.
Haberin fotoğrafları