kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

17.12.2008
2. Nesil reformlar için adım atabiliriz
Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, ekonomik kriz ve 3. çeyrek verilerinin Türkiye için bir perspektif değişikliğini zorunlu kıldığını, bu anlayış doğrultusunda 2. nesil reform sürecini başlatabileceklerini söyledi. İstanbul'da CEO Club toplantısında çeşitli sektörlerden üst düzey yöneticilerle biraraya gelen Ekren, 2. nesil reformlar içinde en kritik konunun özel sektör ve şirketlerin yeniden yapılandırılması olduğunu vurguladı.
AA

Cansuyu kredisine başvurular başladı
KOBİ'ler ile imalatçı esnaf ve sanatkarlara yönelik Sıfır Faizli ikinci Cansuyu Kredi Desteği başvuruları dün başladı. Yarın mesai saati bitiminde sona erecek kredinin faizini KOSGEB karşılayacak, ilk üç ayı ödemesiz kredi 12 ayda ödenecek. Kadın imalatçılara 30 bin YTL'ye kadar kredi kullandırılacak. Sanayi Bakanı Zafer Çağlayan, Sıfır Faizli Cansuyu Kredi Destek Programlarıyla 2008'in son iki ayında 700 milyon YTL'lik kredi hacmi yarattıklarını bildirdi.

Explorer'daki açık 8 saatte yamalandı
Microsoft, web tarayıcısı internet Explorer'daki güvenlik açığını düzeltmek için dün bir yama yayımladı. Microsoft, Explorer normal güvenlik güncellemesini ise gelecek ay yapacak. Microsoft'tan yapılan açıklamada, yamanın, yazılımın güncellenmesiyle birlikte aktif hale geleceği belirtilerek, Explorer'daki sorunun belirlenmesinden sonra Microsoft mühendislerinin sekiz saat içinde çözüm geliştirdikleri kaydedildi. İnternet uzmanları, Explorer'daki açığın, kullanıcıların şifrelerinin internet korsanlarına çalma olanağı verebileceğini belirtmişti.