kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Osman Güzelsu'nun cenazesi toprağa verildi

Giriş Saati : 13.12.2008 13:55
Güncelleme : 13.12.2008 22:07
Yeni Haber
Ordu'daki silahlı kavgada ölen yerel televizyon kanalı sahibi Osman Güzelsu (47) ile iş adamı Remzi Karaaslan'ın (50) cenazesi toprağa verildi.

Önceki gece Efirli köyünde bir restoranda alacak meselesinden çıkan silahlı kavgada ölen Ordu TV'nin (ORT) sahibi Güzelsu'nun cenazesi ORT binası önüne getirildi. Burada düzenlenen törene Güzelsu'nun yakınları, bazı siyasi partilerin il yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ORT çalışanları katıldı. Güzelsu'nun cenazesi Yeni Mahalle Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Gölköy ilçesi Özlü köyünde toprağa verildi.

Remzi Karaaslan'ın cenazesi ise yine Yeni Mahalle'deki İmam Hatip Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye, Karaaslan'ın yakınları, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Belediye Başkan Yardımcısı Birol Yılmaz ile Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkçı ve vatandaşlar katıldı.

Efirli köyünde bir restoranda alacak meselesinden çıkan silahlı kavgada yerel televizyon kanalı ORT'nin sahibi Osman Güzelsu ile fındık tüccarı olduğu öğrenilen Remzi Karaaslan ölmüş, ORT kameramanı Ergin Tut ise yaralanmıştı.

Olayın ardından yakalanan ölen Remzi Karaaslan'ın oğlu Erdem Karaaslan (31), çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, olayla ilgili olduğu gerekçesiyle 3 kişi de gözaltına alınmıştı.

(AA)