kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

1'i bebek 5 kişi yanarak can verdi

Giriş Saati : 13.12.2008 08:48
Güncelleme : 13.12.2008 22:07
Yeni Haber
Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında 1'i bebek 5 kişi feci şekilde can verdi.

İstanbul'dan Erzurum'a gitmek üzere yola çıkan Mürsel Kerti (60) yönetimindeki 07 BNU 24 plakalı otomobil ile E-88 kara yolunun Yozgat-Ankara arası Kuyumcu köyü mevkinde, Yozgat'tan Yerköy ilçesine seyir halindeki, 66 KD 084 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonrasında iki otomobilde de yangın çıktı.

Kazada, 07 BNU 24 plakalı otomobilin sürücüsü Mürsel Kerti ile eşi Necla Kerti (50), gelini Kübra Kerti (21) ve torunu 6 aylık Elif Buse Kerti ile diğer otomobilin sürücüsü Harun Demir (18), yanarak tamamen tahrip olan araçlarda yaşamını yitirdi. Elif Buse Kerti'nin cesedi, hurdaya dönen araçta daha sonra tespit edildi.

Acı haberi alan Kerti ailesinin Erzurum'da ikamet eden yakınlarının, cenazeleri Yozgat Devlet Hastanesi morgundan teslim almak üzere yola çıktığı öğrenildi.

Öte yandan, diğer sürücünün İzmir Hava Teknik Okulu 2. sınıf öğrencisi olduğu belirlendi.

Bayram nedeniyle Yozgat'ın Yerköy ilçesindeki ailesinin yanına gelen Harun Demir (18) isimli öğrencinin, babasına ait 66 KD 084 plakalı otomobille Yozgat merkezdeki yakınlarını ziyaret ettikten sonra gece evine dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Yarın sabah İzmir'e gideceği bildirilen ve E-88 kara yolunun Kuyumcu köyü mevkinde, karşı yönden gelen otomobille çarpışıp, yanan otomobilde hayatını kaybeden Harun Demir'in kimliği babası İdris ve annesi Ümmügülsüm Demir'in Yozgat Devlet Hastanesine gelmesiyle belirlendi.

Morga kaldırılan Harun Demir'in cesedini görüp teşhis eden İdris ve Ümmügülsüm Demir, gözyaşlarına boğuldu.

Kazanın yoldaki buzlanmadan kaynaklandığı ileri sürüldü.

(AA)