kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

2008'in olay yaratan ayrılıkları!

SABAH İNTERNET
Giriş Saati : 13.12.2008 16:36
Güncelleme : 13.12.2008 16:55
Yeni Haber
TIME dergisi birçok kategoride 2008'in en iyi 10'unu seçti.

İşte TIME'ın haberine göre, 2008'de en çok olay yaratan ayrılıklar:

Olay yaratan ayrılıklar listesinin başında Madonna ve Guy Ritchie'nin ayrılığı geliyor. Yaklaşık sekiz yıllık beraberlik ve iki çocuktan sonra 50 yaşındaki Amerikalı pop yıldızı ve 40 yaşındaki İngiliz yönetmen ayrılıklarını açıkladı. Dedikodulara göre, Madonna ve New York Yankee takımının oyuncusu Alex Rodrigez'in samimi olmaları ve Alex'in eşinin onları ilişki yaşamakla suçlaması çifti ayrılık noktasına getiren olayların başında geliyor.

Dreamworks ve Paramount'un yollarını ayırması ise listenin dördüncü sırasında. 2006 yılında Paramount'un yan kuruluşu olan Viacom Dreamworks'ü satın almıştı. Dreamworks, Paramount için birçok hit film yaptı bunların arasında, Rüya Kızlar, Transformers ve Tropik Fırtına da vardı.

Hugh Hefner ve Holly Madison'ın ayrılığı: Playboy'un kurucularından 82 yaşındaki Hugh Hefner'ın 28 yaşındaki ilk kız arkadaşı Holly Madison'dan ayrılması listede yedinci sırada yer aldı. Madison, bu yılın başında Hefner'dan hamile kalmayı denemişti ama kalamamıştı. Ekim ayında ise Hefner'dan ayrıldığını açıkladı. Ayrılıktan sonra ikisi de hayatına devam etti. Playboy evinde iki kız arkadaşı daha olan Hefner, Madison'ın yerine 19 yaşında iki playboy kızı aldı.

George Clooney ve Sarah Larson ayrılığı: 47 yaşındaki Clooney 29 yaşındaki barmaid Larson ile tanıştığında sanki bu müzmin bekar sonunda hayat arkadaşını bulmuş gibiydi. 2007 yılında tanıştılar, geçen sene Eylül ayında ise birlikte motosiklet kazası geçirdiler ve bu yılın başında Larson, Clooney ile Oscar törenine katılan ilk bayan oldu. Ama bu yılın Mayıs ayında çift ayrılıklarını açıkladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...