kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Kadının bin YTL'sini ve av tüfeğini gasp eden çocuklar tutuklanarak cezaevine konuldu.

El öpmeye gelen 3 çocuk tecavüz etti

Bekir TOSUN SABAH
12.12.2008
Aksaray'da 14-15 yaşlarındaki üç çocuk, el öpme yalanıyla kapıyı açtırdıkları kadına tecavüz etti. Kaçan çocuklar Ankara'da ele geçti..
Aksaray'da Kurban Bayramı'nın üçüncü günü akşamı yaşanan olayda, iddiaya göre, 15 yaşındaki A.U., 14 yaşındaki kardeşi E.U. ve 14 yaşındaki arkadaşı İ.B., el öpme bahanesiye 4 yıl önce eşinden ayrılan 46 yaşındaki kadının zilini çaldı. Gözetleme deliğinden bakıp çocukların tavırlarını beğenmeyen A.K. kapıyı açmadı. Üç çocuk kısa süre sonra tekrar kadının ziline bastı. Bu kez A.K. kapıyı araladı. Bunu fırsat bilen çocuklar zorla içeri girip talihsiz kadını öldüresiye dövdü. Ardından da sırayla tecavüz etti. Bununla yetinmeyip, tecavüzün ardından bir kez daha kadını döven üç çocuk, A.K.'nin çantasındaki bin YTL ile evde bulunan av tüfeğini alıp kaçtı. Bir kaç saat sonra kendine gelen kadın tedavi altına alınırken, Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri çocukları yakalamak için harekete geçti. Üç kafadarın otobüsle Ankara'ya gittikleri belirlendi. Durum Ankara polisine bildirildi. A.U., E.U. ve İ.B., burada yakalanarak, gözaltına alındı. Suçlamaları kabul eden çocuklar çıkarıldıkları Nöbetçi Mahkeme tarafından tutuklanarak Aksaray E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

KOMŞU DUYDU AMA...
A.K. ifadesinde "Tavırlarını beğenmediğim için kapıyı açmadım. Bir süre sonra yine kapı çalındı. Aralayınca zorla içeri girdiler" dedi. Kadının 82 yaşındaki komşusu ise çığlıkları duyduğunu, ancak korktuğu için dışarı çıkamadığını anlatarak, "Sonra sesler kesildi. Saat 02.00 sıralarında kapım çaldı. A.K., çırılçıplak karşımdaydı. Vücudu mosmordu. Her yerine vurmuşlardı. Isırık izleri vardı. Tecavüze uğradığını söyledi. Polisi aradık" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları