kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Serhan Şeşen son yolculuğuna uğurlandı

Giriş Saati : 05.12.2008 17:07
Güncelleme : 05.12.2008 17:38
Yeni Haber
Grup Gündoğarken'in solisti Burhan Şeşen'in oğlu Serhan Şeşen (26), Erenköy Galip Paşa Camii'nde cuma namazına mütaikben kılınan cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlandı.

Şeşen'in cenazesi, Pink Floyd'un "Wish You Were Here" (Burada olmanı dilerdim), Oueen'in I Still Love You", Cat Stevans'ın "Father and Son" şarkıları eşliğinde mezarlığa götürüldü.

Yüksek ateş ve boğaz ağrısı nedeniyle gittiği hastanede komaya giren ve yaşamını yitiren Serhan Şeşen'in cenaze namazına sevenleri, arkadaşları ile sanat camiasından ünlü simalar katıldı. Oğlunun tabutunun başından ayrılmayan Burhan Şeşen gözyaşları arasında taziyeleri kabul etti. Namaza katılan Ferdi Tayfur, Ali Rıza Binboğa, Ercan Şaatçi, Harun Kolçak, Edip Akbayram, Oya Başar, Kubat, Selçuk Yula gibi ünlü simalar da Burhan Şeşen'e taziyelerde bulundu.



SERHAN ŞEŞEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

4 kişiye ait cenaze bulunması nedeniyle namaza katılmak isteyen vatandaşlar cami avlusuna sığmadı. Bazı vatandaşlar cami avlusuna girmeden cenaze namazına dışardan katıldı.

Serhan Şeşen'in cenazesi cami avlusundan çıkartıldıktan sonra sevdiği şarkılar eşliğinde ve motosikletli arkadaşları tarafından mezarlığa götürüldü. Cenazenin mezarlığa doru hareket etmesinden sonra bazı yakınları ve arkadaşları birbirlerine sarılarak uzun süre ağladı.

Cenaze aracıyla Çengelköy Mezarlığı'na götürülen Serhan Şeşen gözyaşları arasında toprağa verildi.

(CİHAN)