kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Ömer Öcal ve Faruk Öcal (ortadakiler) dedelerini uğurladı.

Yalçın babasına böyle veda etti

Mustafa DERYAHAN / Recai KÖMÜR-Yalçın BEL
04.12.2008
İşadamı Faruk Yalçın'ın cenazesi spor, iş sanat ve siyaset dünyasını buluşturdu. Kızı Süreyya Yalçın dostlarının yardımıyla ayakta durabildi..
Tedavi için gittiği İsviçre'de yaşamını yitiren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın dayısı Faruk Yalçın için dün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine spor, sanat, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Cami avlusunda Aziz Yıldırım, kardeşleri Ali Yıldırım ve Acar Yıldırım, Faruk Yalçın'ın kardeşi Cengiz Yalçın, oğlu Osman Yalçın, kızı Süreyya Yalçın, akrabası Fenerbahçe Kulübü yöneticileri Neşet Yalçın, Ömer Temelli taziyeleri kabul etti. Süreyya Yalçın yakın arkadaşları tarafından güçlükle teskin edildi.

HAYVANAT BAHÇESİ'NE BAĞIŞ
Yalçın ailesi ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım cami avlusunda oluşturulan özel bölümde taziyeleri kabul etti. Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, İstanbul Valisi Muammer Güler, Fenerbahçeli futbolcular ve teknik direktör Luis Aragones, İbrahim Tatlıses, sarı-lacivertli kulübün eski başkan ve yöneticileri, Beşiktaşlı eski yöneticiler, bazı kulüp başkanları, federasyon başkanları ve iş dünyasından bazı isimler cenazeye gelerek, Yalçın ailesini bu acı gününde yalnız bırakmadı. Cenaze namazının ardından, Yalçın'ın tabutu Fenerbahçe bayrağına sarılarak omuzlarda taşınıp cenaze aracına konuldu. Yalçın Karacaahmet Mazarlığı'nda defnedildi. 30 özel güvenlik görevlisinin görev yaptığı cenaze töreni sırasında, Faruk Yalçın'ın kurduğu Boğaziçi Hayvanat Bahçesi'nin bir standı açılarak, bağış toplandı.
Haberin fotoğrafları