kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bağcılar ve Esenler'de üç markete ses bombası atıldı

Giriş Saati : 05.12.2008 09:42
Güncelleme : 05.12.2008 17:38
Yeni Haber
Bağcılar ve Esenler'de 3 ayrı BİM marketinin önünde beşer dakika arayla ses bombası patlatıldı.

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından gerçekleştirilen olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Küçük çapta maddi hasarın meydana geldiği patlama olaylarına ilişkin polis soruşturma başlattı.

İlk patlama saat 23:30 sularında Bağcılar Yüzyıl Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde bulunan BİM marketin önünde meydana geldi. Marketin önüne bırakılan ses bombası büyük bir gürültü ile patladı. Patlama sonrası ölen ya da yaralanan olmadı. Patlama nedeniyle markette küçük çapta maddi hasar oluştu. İkinci patlama Bağcılar Oruç Reis Mahallesi Tepe Caddesi üzerinde bulunan BİM market önünde gerçekleşti. Marketin önüne kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bırakılan ses bombası büyük bir gürültü ile patladı. Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, markettin camları zarar gördü.

Patlama sesini duyan vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Üçüncü patlama ise Esenler Atışalanı Caddesi üzerinde bulunan BİM market önünde meydana geldi. Marketin yanına bırakılan ses bombası büyük bir gürültü ile patladı. Bu patlamada da ölen ya da yaralanan olmadı. Patlama nedeniyle marketin camlarında hasar oluştu.

Patlama sonrası çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı. Büyük bir gürültü duyduklarını anlatan vatandaşlar, ses bombasını atan şahısları görmediklerini söyledi. Patlama sonrası olay yerine polis ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Patlamaların meydana geldiği caddeleri trafiğe kapatan ve güvenlik çemberine alan polis ekipleri, yaşanan olaylarla ilgili çevrede geniş çaplı soruşturma başlattı.

(CİHAN)