kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Minibüste korkunç cinayet

CİHAN
Giriş Saati : 05.12.2008 10:09
Güncelleme : 05.12.2008 21:33
Yeni Haber
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir minibüs içerisinde işlenen namus cinayetinde 2 kişi hayatını kaybetti. Karısının kendisini aldattığından şüphelenen koca, 15 yaşındaki oğlunun gözleri önünde eşini ve birlikte olduğundan şüphelendiği minibüs sürücüsünü öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 20:00 sularında Camili Mahallesi 1568 adada meydana geldi. Evrenköy'de yaşayan 3 çocuk babası H.A. (40), eşi Sevda A.'nın (34) Adapazarı Camili hattında ticari minibüs çalıştıran Ahmet Durmuş (33) ile ilişkisi olduğunu öğrendi.

İddiaya göre, H.A., akşam saatlerinde evden çıkan eşini oğlu F.A. (15) ile takip etmeye başladı. Eşinin, Ahmet Durmuş'un çalıştırdığı 54 M 0406 plakalı ticari minibüse bindiğini gören H.A. oğluyla birlikte aynı minibüse bindi. Yolcuların inmesinin ardından H.A. minibüsü güzargahından uzaklaştırdı. Bir süre sonra silahını çeken H.A. oğlunun gözleri önünde ilk olarak Ahmet Durmuş'a ardından da eşi Sevda A.'ya 8 el ateş etti. H.A. olay sonrası oğlunu da yanına alarak kaçtı. Sevda A. minibüs içinde hayatını kaybederken başından ve göğsünden vurulan Ahmet Durmuş ise kaldırıldığı Özel Ada Tıp Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Cinayeti işleyen H.A., Evrenköy'deki evlerinde olayda kullandığı tabancayla birlikte polis tarafından yakalandı. H.A. polise verdiği ifadede eşinin Ahmet Durmuş ile 7-8 aylık ilişkisinin bulunduğunu öğrendiğini ve bu nedenle cinayeti işlediğini söylediği ileri sürüldü.

Cinayetin ardından cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek inceleme yaptı. Kriminal ekiplerin çalışmasını tamamlamasının ardından Sevda A.'nın cesedi, cenaze aracına konarak Yenikent Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Sevda A. ve Durmuş'un cesetleri cumhuriyet savcısının talimatıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Diğer yandan silah sesini duyduktan sonra olay yerine gelerek polis ve sağlık ekibine haber veren Adnan Demir, "Olay evimin hemen önünde oldu. Silah sesini duyduktan sonra aracın yanına geldim. Şoför önde kadın ise arkada kafalarından vurulmuştu. Ambulansa bindiğinde şoför yaşıyordu. Aracın yanına gelirken 2 kişinin kaçtığını gördüm." diye konuştu.