kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Şirket haberleri

10.11.2008
"Türkiye'de yatırıma devam ediyoruz"
Kuruluşundan bu yana yaklaşık 7 ayı geride bırakan Canon Eurasia, küresel ekonomik göstergelere rağmen Türkiye'deki faaliyetlerine ve yatırımlarına kesintisiz devam edeceğini duyurdu. Baskı sektöründe devrim yaratan imagePRESS serisi ve Türk pazarında da satışa sunulan yeni imagePROGRAF modellerinin tanıtıldığı Spectacolor etkinliğine sektör profesyonelleri yoğun ilgi gösterdi. Canon Eurasia Kurumsal İş Çözümleri Ülke Direktörü Peter Saak, Türkiye'nin Canon için öncelikli pazarlardan biri olduğunu belirterek şunları söyledi: "Türkiye, Rusya ile birlikte Canon'un gelişmekte olduğu anahtar pazarlardan biri."

Buzlanmaya karşı magnezyum klorür

Alkim Kimya göl işletmelerinde geliştirdiği yöntemle, buzlanmaya karşı en etkili ve en verimli mücadele yöntemi olan magnezyum klorür'ün büyük tonajlı üretimine geçti. Alkim Genel Müdürü Nihat Erkan, eskiden beri uygulanan basit yöntem olan ham tuzun yollara serpilmesi veya son iki yıldır önemli bir gelişme gibi sunulmaya çalışılan ham tuzun eritilerek solüsyon halinde püskürtülmesinin artık sadece geri kalmış ülkelerde yapılan bir uygulama olduğunu dile getirdi. Tuz veya tuzlu suyun araçlarda çok büyük paslanma ve korozyona yol açtığını hatırlattı.

Bilim İlaç'a insan yönetimi ödülü

Bilim İlaç, PERYÖN (Türkiye Personel Yönetimi Derneği) tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen "PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri" nde Gönülden Ödüller kategorisinde PERYÖN Özel Ödülü'nü kazandı. "PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri" içinde Bilgi Teknolojileri, Hızlı Tüketim, İlaç, Perakende, Holding gibi farklı sektörlerden 48 kuruluş ödül başvurusu yaptı. Adaylar; dört farklı kategoride yarıştı. Bilim İlaç, ödül başvurusu yaptığı iki ayrı kategoride "Eğitim ve Gelişim/Yetenek Yönetimi" ve "Fark Yaratan Uygulamalar"da 48 kuruluş arasında finalist olma başarısını gösterdi.