kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

11.11.2008
Samsung'dan ince ekran bilgisayar
Tüketici elektroniği şirketi Samsung Electronics, genişleyen dizüstü bilgisayar çeşitlerine yeni bir model daha ekliyor. Samsung 13.3 inç ekranlı, ince ve 1.29 kg. hafif X360 dizüstü bilgisayarını piyasaya sürüyor. Samsung X360, 3 USB girişi, HDMI iç donanım bağlantısı, 34 mm express kart yuvası ve VGA çıkışına sahip. Video konferans ve canlı mesajlaşma teknolojilerinin de kullanılabildiği yeni üründe dokümanların, görüntü, video ve müziğin hızlı ve kolay transferi için oldukça esnek 7-in-1 kart okuyucusu var.

Qatar Havayolları 3 yeni uçak aldı
Mitsubishi UFJ, BNP Paribas, Deutsche Bank AG, Standart Chartered Bank ve Sumitomo Mitsui Banking, Qatar Airways tarafından 2008'de teslim alınacak 3 Boeing 777 uçağının 500 milyon dolarlık alımını 12 yıllık bir finansman programı kapsamında desteklemeyi kabul etti. Qatar Airways CEO'su Akbar Al Baker, "Bu sözleşme; kreditörlerin sektördeki varlığını güçlendiren Qatar Havayolları'na duyduğu güveni gösteriyor" dedi.

Pegasus'tan 45 YTL'ye uçak bileti
Pegasus Havayolları, İstanbul Sabiha Gökçen'den Antalya, Ankara, Adana ve Trabzon'a 12-19 Kasım arasında bilet alan müşterilere kasım sonuna kadar her şey dahil tek yön 45 YTL'den başlayan fiyat seçeneği sunuyor. Pegasus uçuşlarında Sabiha Gökçen Havalimanı'nı kullanıyor. Anadolu'nun farklı illerine yapılacak uçuşlarda uygulanacak kampanya kasım sonun kadar geçerli olacak.