kapat
08.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Can pazarı
İstanbul'un Bostancı semtinde çalıntı otomobille kapkaç yapan 2 kişi, polisin kendilerini takip etmesi üzerine araçla birlikte halk pazarına daldı. Pazarın içinde insanlara çarparak yaklaşık 500 metre ilerleyen kapkaççılar, 65 yaşındaki Fevziye Şener'in ölümüne, 8 kişinin de yaralanmasına yol açtı.
Tüm Metin

  13 yaşındaki kıza tecavüzden tutuklandı
Olay şöyle gelişti: Başkan Halil Zeki Kocabaş, önceki akşam özel otomobiliyle seyir halindeyken polis tarafından durduruldu. Kimlik kontrolü sırasında otomobilde bulunan P.G adlı kız çocuğu, Başkan'ı göstererek "Bu adam bana tecavüz etti. Şikayetçiyim" dedi.
Tüm Metin

  Dayakçı anne serbest
"Her şey üst üste geldi. Önce kocam hapse girdi. Ardından konsomatrist olarak çalıştığım müzikholden atıldım. Sinirlerim çok bozuktu. Olay günü kızım Buse eşyalarımı karıştırınca patladım. Pişmanım. Çocuklarımı seviyorum.
Tüm Metin

  Onlar gelmezse biz onlara gideriz
Ülkeyi yönetmekle görevli olan siyasi çevrelerin sanata, özellikle de baleye karşı duyarsız olduğunu vurgulayan Kanan'a, meslektaşlarından da destek geldi. Bir zamanlar Bolşoy'da dans etmiş ilk yabancı balerin olan Meriç Sümen'i destekleyen bale sanatçıları ise sorunun ancak köklü bir değişim içeren yeni bir formülle çözüleceğini vurguluyor.
Tüm Metin

  Uyanık gencin oyununu polis bozdu
Ancak arkadaşıyla barışmak isteyen Köse ilginç bir yönteme başvurdu. F.E'yi cep telefonundan arayan Fikri Köse, kaçırıldığını ve işkence gördüğünü iddia etti. F.E olayı polise bildirdi ve Köse, Kurtul Köyü'nde bulundu.
Tüm Metin

  Boyner'ler rahat bir nefes aldı
İşadamı Cem Boyner önceki akşam Asayiş Şube Müdürlüğü'ne başvurarak kayınvalidesi Hale Yörükoğlu'nun kendilerine borcu olduğunu öne süren kişiler tarafından tehdit edildiğini bildirdi. Kayınvalidesinin ticaretle uğraşmadığını, bu nedenle borcun nereden kaynaklandığını anlayamadıklarını belirten Boyner, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na da şikayet dilekçesi verdi.
Tüm Metin

  Yasemin bayıldı
Yunanistan'ın İstanköy Adası açıklarında 30 Ekim'de hava muhalefeti nedeniyle rekor denemesini gerçekleştiremeyen sualtı dalış rekortmeni Yasemin Dalkılıç, bu kez Bodrum Yalıçiftlik açıklarında 'Malzeme Destekli Sabit Ağırlıkla Serbest Dalış' kategorisinde rekor denemesi yaptı.
Tüm Metin

  Umutları tekneyle battı
Nijerya, Güney Afrika Cumhuriyeti ve Sierra Leone'den "güzel bir yaşam" umutlarıyla gelmişlerdi. Bir tekne dolusu adamdılar. Türkiye üzerinden Yunanistan'a gideceklerdi. Sonra, kader nereye sürüklerse... Ama kader onları güzel bir yaşama değil azgın dalgalara sürükledi.
Tüm Metin

  Mankenlerin fotoğrafçısı santajdan gözaltında
Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre Fevzi Hakan Küçükçüoğlu Şişli'de bulunan fotoğraf stüdyosunun soyunma odasına gizli kamera yerleştirdi. Burada ünlü manken ve oyuncu Emine Ün ve birçok manken adayı ile fotoğraf çektiren çeşitli müşterilerinin soyunurken görüntülerini kaydeden Küçükçüğlu, bu kasetlerle şantaj yaptı.
Tüm Metin

  Özürlü beyinler!
Altyapı eksikliği nedeniyle en hafif yağmurda bile bir çok semti sular altında kalan, yolları çukurlardan geçilmeyen İstanbul, kaldırım düzenlemesinde de ilkellik yaşıyor. En modern ilçeden kenar semtlere kadar hemen her yerde gelişigüzel şekilde inşa edilen kaldırımlar, kullanışlı olmamaları nedeniyle başta özürlüler ve çocuklu kadınlara ıstırap yaşatıyor.
Tüm Metin

  İntihara kalkışan karısını öldürdü
Erzincan'da akıllara durgunluk veren bir intihar ve cinayet olayı gerçekleşti. Erzincan Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi'nde görevli polis memuru Selçuk Doğan, intihara kalkışan eşi ve meslektaşı Şule Doğan'ı kalbinden tek kurşunla vurarak öldürdü.
Tüm Metin

  Tartışmalı mutabakat
Veziroğlu, Müdür Yardımcısı Erciyas'ın odasında sesini çok yükseltince sekreter paniğe kapılıp polisi aradı... Ekonomİk kriz, iş dünyasında sinirleri tam anlamıyla patlama noktasına getirirken, ünlü işadamı Ali Haydar Veziroğlu, dün Vakıfbank'ta kavga çıkardı. Veziroğlu'nun kur farkı hesabı yüzünden Bankanın Genel Müdür Yardımcısı ile tartışırken bağırmaya başlaması panik yarattı ve polis çağrıldı.
Tüm Metin

  Patlamayı adli tıp çözecek
Eminönü'ndeki Mısır Çarşısı'nda 7 kişinin ölümü, 127 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan patlamaya ilişkin 15 sanığın yargılandığı davaya dün devam edildi. Mahkeme Heyeti, patlamaya gaz sıkışmasının mı, yoksa bombanın mı yol açtığının belirlenmesi için dosyanın, Adli Tıp Kurumu Genel Kurulu'na gönderilmesine karar verdi.
Tüm Metin

  400 uzman kanseri tartıştı
3 gün sürecek kongreyle ilgili bilgi veren hastane Başhekimi Opr. Dr. Muzaffer Yıldız, bu yıl ilki düzenlenen kongrenin konusunun "Onkoloji - Kanser araştırmaları" olduğunu belirterek, ülke çapında faaliyet gösteren çeşitli hastane ve üniversitelerden, konusunun uzmanı yaklaşık 400 doktorun katıldığını söyledi.
Tüm Metin

  KISA KISA KISA
Bakırköy Psikiyatri Tedavi ve Araştırna Merkezi (BAPAM) tarafından yapılan "cinayet araştırması"na göre İstanbul'da 1995-2001 Ağustos ayına kadar geçen sürede 2 bin 312 kişi öldürüldü. İşte araştırmadan çarpıcı başlıklar:
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır