kapat
08.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

YETER ARTIK

Kapkaççılar yüzünden can güvenliğimiz kalmadı... Bu belaya kim dur diyecek? İki kapkaççı Bursa'dan Ankara plakalı bir otomobil çalıp can yakmak için İstanbul'a geldiler. Kadıköy'de polis peşlerine düşünce arabayla Bostancı'daki semt pazarına daldılar... Vatandaşlara çarpa çarpa bir kilometre gittiler. Kan gölüne dönen pazar yerinde kolu kopan bir kadın öldü, 12 kişi yaralandı. Esnafın yolu kesmesi ve polisin havaya ateş açması sonucu otomobil durduruldu. Halk iki kapkaççıyı linç etmek istedi, polis güçlükle kurtarabildi. Ve iki canavarın kimliği belirlendi: Musa Var ile Sedat Koyuncu. İkisi de azılı ve sabıkalı kapkaççı. Hatta Musa Var henüz 10 gün önce cezaevinden çıktı..
Tüm metin

13 yaşındaki kıza tecavüzden tutuklandı
Olay şöyle gelişti: Başkan Halil Zeki Kocabaş, önceki akşam özel otomobiliyle seyir halindeyken polis tarafından durduruldu. Kimlik kontrolü sırasında otomobilde bulunan P.G adlı kız çocuğu, Başkan'ı göstererek "Bu adam bana tecavüz etti. Şikayetçiyim" dedi.
TÜRKİYE sayfasında

Güngör Uras nabza göre şerbet verdi...
KDV oranlarının yüksekliği üzerine yazarımız Şükrü Kızılot'un başlattığı tartışma, sınırlı ve yetersiz de olsa bir KDV indirimi ile sonuçlandı. Hükümet, yüzde 26 oranında KDV uyguladığı otomobil ve beyaz eşya sektöründe vergi oranını yıl sonuna kadar yüzde 18'e düşürdü.
EKONOMİ sayfasında

Amerika'nın kalbine milyarder başkan
11 Eylül saldırısıyla sarsılan Amerika'nın kalbi New York'ta Belediye Başkanlığı seçimleri önceki gün gerçekleşti. 3.6 milyon New Yorklu seçmen sandık başına gitti. Dün sabah saatleri itibariyle yüzde 99'u sayılan oyların yüzde 51'ini dolar milyarderi işadamı Cumhuriyetçi Michael Bloomberg alırken rakibi Demokrat Mark Green yüzde 47 oy toplayabildi.
DÜNYADAN sayfasında

Özal 'hakkımız var' derdi
Genelkurmay eski Başkanı, DYP Kilis Milletvekili Doğan Güreş, Körfez Savaşı döneminde dillendirilen "Türkiye, Kerkük'e girsin" senaryosunun ABD gazetelerinde yeniden gündeme getirilmesine, "Hayale kapılmayalım" yorumu yaptı. Genelkurmay Başkanlığı sırasında dönemin Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kendisine böyle bir talebi hiç iletmediğini kaydeden Güreş...
POLİTİKA sayfasında

Terim'e 2. darbe
Pazartesi günü Fatih Terim'in teknik direktörlük görevine son veren Milan Başkanı Silvio Berlusconi, aynı gün Terim'e ikinci darbeyi vurdu. İtalya Başbakanı ve Milan Başkanı Berlusconi, Terim'in Fiorentina'dan ayrılmasına neden olan Gori'yi iflastan kurtararak, deneyimli hocanın Fiorentina'ya olası transferine de gölge düşürdü.
SPOR sayfasında

Deniz'e ateş püskürdüler
"Deniz'in söyledikleri beni ilgilendirmiyor ve hiç de üstüme alınmıyorum. Benim de bu camiayla bir işim kalmadı artık. O yüzden Deniz'e cevap vermeme gerek de yok. Onu hiçbir zaman muhatabım olarak kabul etmedim ve etmeyeceğim."
MAGAZİN sayfasında

Seks nezleye iyi geliyor!
Uzmanlar şimdi seksin gribe iyi geldiğini iddia ediyor. Pennsylvania Eyaleti'ndeki Wilkens Üniversitesi uzmanları tarafından yapılan araştırmalara göre haftada en az 2-3 kez seks yapmak vücuttaki immünoglobin A seviyesini artırıyor.
SAĞLIK sayfasında

Biz yaşanmaz diyoruz ama onlar bayılıyor!
Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü'nde öğretim üyesi olan Prof. Dr. John Freely 1926 yılında New York'ta doğmuş. Fizik eğitimi alıp doktorasını tamamladıktan sonra, Oxford Üniversitesi'nde bilim tarihi üzerine çalışmalar yapmış. Türkiye macerası ise 1960 yılında başlıyor.
MELODİ sayfasında



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,550,000 1,557,000
MARK 710,000 713,000
EURO 1,389,000 1,396,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır