kapat
08.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Aslandaki Ayın etkileri kendinizi şımartmaya eğilimli olabileceğinizi belirtiyor. Desteklenmeye ve beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve bu duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmak isteyebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi uygulamaya koyabileceğiniz görülüyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Mesleki hayatınızda başarınızın karşılığını maddi olarak alamamaktan şikayetçi olabilir ve beklenmedik bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz. İş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden sıkıntılı olabileceğiniz görülüyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Aslandaki Ayın rahat açılarının desteğiyle iletişime çok açık olacağınız bu gün yeni eğitim fırsatları üzerinde karar alabilirsiniz. Her türlü anlaşma ve akitten kazançlı çıkmanız mümkün.. Çevrenizde yenilik yapma fikirlerinizi uygulayabilirsiz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Aslandaki Ayın sert açıları maddi konularda yeni girişimler için çok uygun bir zamanda olmadığınızı belirtiyor. Yatırımlarınızı yaparken risk almaktan kaçınmalısınız ve paylaştığınız değerler konusunda dikkatli olmalısınız.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün burcunuzdaki Ayın Kovadaki Uranüsle oluşturduğu karşıt açı bir çok konuda huzursuzluk yaşayabileceğinize işaret ediyor.. Birebir ilişkilerinizdeki ruhsal gerginliklerden fazlasıyla etkilenmeniz mümkün.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bilinçaltı saplantılarınızdan kurtulmak için rahatlamayı denemelisiniz.. Bu gün kişisel girişimleriniz konusunda cesaretli olabilir fakat harekete geçme konusnda duraksayabilirsiniz. Yalnızca sizi ilgilendiren konularda yenilikler yapmak istemeniz mümkün.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Duygularınızı açtığınız arkadaşlarınızdan fazlasıyla etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Aslandaki Ayın desteğiyle yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilirsiniz... Girişimlerinizi hayata geçirme konusunda motivasyonlarınız yükseliyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Burcunuzdaki Güneşin Ayla sert açısı işlerinizde meydana gelebilecek ertelemelerin üzerinde fazla durmamanızı öğütlüyor. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Gündem dışında kalmış konuları dışa yansıtmanın zamanı. Kendinizi rahat bırakabilir ve çevrenizle ilişkilerinizin kendiliğinden geliştiğini farkedebilirsiniz. Yeni konular la ,ilgilenmek ve yolculuk planlamak için çok uygun bir zaman.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Kendinizi daha iyi ifade edebilmek için düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.. Ortak yatırımlar konusunda yenilikler yapmak isteyebileceğiniz bu gün yakın çevrenizdeki kimselerle bir çok bakımdan açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Aslan burcundaki Ayın burcunuzdaki Uranüsle yaptığı sert açılar açı ikili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda gerilimlere işaret ediyor. Yeni anlaşmalara imza atmadan önce hesaplarınızı iyi yapmalı ve birlikte karar vermelisiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ayın Uranüsle gerilimli açısı bu gün verceğiniz randevulara dikkat etme gerekliliğini hatırlatıyor Haberleşme kopuklukları işlerinizi negatif etkileyebilir . Yaşamınızda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, yapıcı düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır