kapat
08.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İntihara kalkışan karısını öldürdü

Eşine kızan kadın polis ölmek istedi. Kurşun alnını sıyırdı. Tedavi için hastaneye giden çift orada da tartıştı. Cinnet geçiren koca, yaralı karısını kalbinden vurdu
Erzincan'da akıllara durgunluk veren bir intihar ve cinayet olayı gerçekleşti. Erzincan Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi'nde görevli polis memuru Selçuk Doğan, intihara kalkışan eşi ve meslektaşı Şule Doğan'ı kalbinden tek kurşunla vurarak öldürdü.

Karı-kocanın Fatih Mahallesi'ndeki evinde dün sabah bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kocasına çok kızan Şule Doğan, beylik tabancasıyla bir el başına ateş edip ölmek istedi. Kurşun, bayan polisin kafasını sıyırdı. Kanlar içinde kalan genç kadın, kocası tarafından hemen Erzincan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kafasında sıyrık bulunan Şule Doğan, dikiş atılmasını beklerken yine tartışma çıktı.

CİNNET GEÇİRDİ
Hastane koridorunda devam eden tartışma sırasında cinnet geçiren Selçuk Doğan, birden tabancasını çıkarttı ve sedyede yatmakta olan karısını tabancayla vurdu. Erzincan Polis Okulu'nda görev yapan Şule Doğan, kalbine saplanan tek kurşunla olay yerinde can verdi. Silah sesinin duyulması hastanede büyük panik yarattı.

Hastanede görevli meslektaşı tarafından gözaltına alınan öfkeli polis, tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, karı-koca arasındaki tartışmanın nedeninin henüz belirlenemediğini açıkladı.

Lokman KARAKAŞ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır