kapat
08.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Deniz'e ateş püskürdüler
"Deniz'in söyledikleri beni ilgilendirmiyor ve hiç de üstüme alınmıyorum. Benim de bu camiayla bir işim kalmadı artık. O yüzden Deniz'e cevap vermeme gerek de yok. Onu hiçbir zaman muhatabım olarak kabul etmedim ve etmeyeceğim."
Tüm Metin

  Güzide kovulunca Nefise kraliçe oldu
Ünlü modacı Yıldırım Mayruk'un bugün yapılacak olan "2023'e Hikayeler" adlı defile dizisinin beşincisi "Nerede Kalmıştık" daha gerçekleşmeden olay oldu. Yıldırım Mayruk'un bir önceki defilesi Deniz Akkaya'nın da katılımıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Fakat daha sonra Mayruk ve Akkaya yollarını ayırmışlardı.
Tüm Metin

  İntihar etmedim zehirlendim!
Selin Toktay'ın, geçtiğimiz günlerde uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Ralf Tezman'dan ayrıldığı ardından da intihar girişiminde bulunduğu haberleri basında yer almıştı. Toktay, bu olaylardan çok kısa süre sonra önceki gün Cengiz Abazoğlu'nun yeni koleksiyonunu tanıttığı, manken Deniz Akkaya'nın son kez podyumlarda gözüktüğü defilede sunduğu cüretkar kıyafetlerle izleyenlerin beğenisini kazandı.
Tüm Metin

  Bomba gibi döndü
Dünyanın en ünlü mankenlerinden biri iken rock'çı Rod Stewart ile evlenen ve podyumlara veda eden Rachel Hunter nefes kesen pozları ile bomba gibi bir dönüş yaptı. Stewart'tan ayrıldıktan sonra oyunculuğa ağırlık veren 33 yaşındaki güzel son olarak 'Rock Star' adlı filmde Jennifer Aniston ile birlikte başrol oynadı.
Tüm Metin

  Şakacıyı fena şakaladılar
İlginç kamera şakalarıyla insanları eğlendiren 'Şakacı' programının yapımcısı Çetin Çiftçi, kendisine yapılan şakayı kaldıramadı. Milletvekili ve bakanlara 'Hükümet istifa etti' diyerek şaka yapan Çiftçi, program yaptığı Kanal 7 muhabirlerinin tuzağına düştü.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır