kapat
21.05.2001
Haber ındeksi
Yazarlar
Günün ıçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
ıstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

banner
 
Kemal Derviş'e kamuoyunun duyduğu sevgi eşi Catherine'in gelmesiyle daha da büyüdü.
Eşi de gelir gelmez halkın sevgilisi olan Kemal Derviş'e "Dansın Sultanları"nı izlemek için gittiği Mydonose Showland'da sorduk: "Bu sevgi seli omuzlarınıza ağır bir sorumluluk olarak çöküyor mu?" Gülümsedi, "Hem de nasıl" dedi.
2002'de Türkiye
Derviş'ten bir yıl sonra Türkiye'nin tablosunu istedik. ışte cevabı: "Bir yıl sonra çok rahatlamış olacağız. Büyüyen bir Türkiye olacak. Yeter ki bu fırsatı çok iyi kullanalım. Bir de herkesin herkese biraz daha hoşgörülü olması lazım..."
Keyifli bir maraton
Dervişler şimdi maratona hazırlanıyor: Catherine Stachniak Derviş, "Eşim gibi ben de kalıcıyım" mesajı vermek için hemen Türkçe öğrenmeye başladı. Kemal Derviş de bu hafta yurt gezilerine başlıyor.


Gaffar'a borçlarını ödediler
Diyarbakırspor, ıstanbul'da 35 bin taraftarıyla sevindi. Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 yenen Diyarbakır, şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'a verdiği sözü tuttu.

Ekranlar şeffaflaşıyor
Televizyon Yayıncıları Derneği, yeni RTİK yasasıyla tekelciliğin önleneceğini, şeffaflığın geleceğini bildirdi. Yeni yasanın özellikleri şöyle sıralandı: TV sahipleri belli olacak.

Koç: Derviş gönderildi
Koç Holding Başkanı Rahmi Koç, Derviş'in sadece Ecevit'le dost olduğu için Türkiye'ye gelmediğini söyledi, şöyle dedi: "IMF 'Bunlar bunlar çıkacak' dedi.

Tur haftaya kaldı
Fener şampiyonluk için son 90 dakikayı bekliyor. Cimbom da galip gelince yarış son haftaya taşındı. Kadıköy'de 17'nci maçını da kazanan Fenerbahçe'de gecenin yıldızı ısrailli Revivo oldu.

Göz Göz Ege'nin onuru
Göztepe Yükselme Grubu'nu şampiyon bitirerek bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e döndü. Son maçında Elazığ'ı 1-0 yenen Göz Göz, ızmir'in tek temsilcisi oldu.

Siyaset ısınacak
Derviş'in gölgesinde kalan, bu gölgeden kurtulmak için hamle ederse kızgın kamuoyu güneşiyle karşılaşmaktan çekinen siyaset hırçınlaşıyor. Derviş, Anadolu'yu dolaşmaya başlayınca, siyaset daha da dalgalanacak. Bu yaz siyaseten çok sıcak geçecek. Yavuz DONAT

GİNİN ıÇıNDEN

Hırsızlar kralı öldürüldü
Beyaz Benzin'den aşk cinayeti çıktı
Susurluk yine ağladı
Çağdışı uygulama
Kahraman hostes
Sevgilisi için idama razı oldu

POLıTıKA

Erdoğan Fazilet'i sildi
Baykal: Derviş siyasete güç katar
Program meyve vermeye başladı
Sezer iş başında
Türkiye'nin AıHM'de 101 mahkumiyeti var
'Pes etmeyeceğiz'

EKONOMı

'Kes cezayı kap maaşı' tutmadı!
Otomobil sevdası babasından miras
Honda'nın gizli planı
Nefes nefese satış
Her kart akıllı değildir

SPOR

Niye üzülüyorsunuz
Aslan uyandı