kapat
21.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Hırsızlar kralı öldürüldü


Kudrettin Gönen, suç rekoruyla ünlü Hacıhüsrev Mahallesi'ndeki Roman vatandaşların 'ağası'ydı. Sabıkalı hırsız, mafyavari bir cinayete kurban gitti
Kasımpaşada 'hırsızlar kralı' olarak tanınan Kudrettin Gönen, önceki gün sabaha karşı BMW marka otomobiliyle evine dönerken pusuya düşürüldü. İki lüks otomobil tarafından sıkıştırılan Gönen, açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Gönen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Suç rekoruyla ünlü Hacıhüsrev Mahallesi'ndeki Roman vatandaşların ağası olduğu belirtilen Kudrettin Gönen, önceki gün Etiler'de bir gece kulübünde eğlendi. Gönen, bayan arkadaşı ile sabaha karşı saat 04.00 sıralarında gece kulübünden çıktı. Mecidiyeköy yönüne seyreden Gönen'in otomobili, Büyükdere Caddesi'ndeki Maya İş Merkezi'nin önünde biri Toyota, diğeri Mercedes marka iki otomobil tarafından sıkıştırıldı. Direksiyon hakimiyetini yitiren Gönen'in aracı, refüje çıkıp durabildi.

AĞALIK KAPIŞMASI
Kudrettin Gönen, silahına davranırken, Toyota ve Mercedes'ten inen saldırganlar, kurşun yağdırmaya başladı. Yediği kurşunlarla koltuğunda yığılıp kalan Gönen, Çevre Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak vücuduna 5-6 kurşun isabet ettiği belirtilen Gönen, hayatını kaybetti.

Kudrettin Gönen'in yakınları ölüm haberi üzerine hastaneyi birbirine kattı. BMW marka otomobilde yapılan incelemede ateş etmeye hazır bir adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Otomobilde ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlunun düğün davetiyesiyle çok miktarda döviz ve Türk Lirası bulundu.

1968 yılında kız kaçırmaktan ilk sabıkasını alan Gönen'in adı, bugüne kadar çok sayıda hırsızlık olayına karıştı. Kasımpaşa İplikçi Kavşağı'ndaki büyük bir iş merkezi ile oto yıkama servisinin sahibi olan Kudrettin Gönen'in, Hacıhüsrev Mahallesi'ndeki 'ağalık' tartışması yüzünden öldürülmüş olabileceği belirtildi. Mutlu BOZDAĞ (SHA)

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır