kapat
21.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Niye üzülüyorsunuz


G.Saray, kazanınca, futbolcuların ağızlarını bıçak açmadığını gören yöneticiler, "Bu ne üzüntüsü böyle? Sevinin biraz" dediler

Bekledikleri gibi olmadı
Bursaspor'u yenip, G.Saray'ın da G.Antep'te puan kaybedeceğine ve şampiyonluk turu atacaklarına inanan F.Bahçeli futbolcular, maçtan sonra matemdeydi. Soyunma odasına inen başkan Aziz Yıldırım ve asbaşkan Murat Özaydınlı sus pus oturan futbolcuları görünce şaşırdılar. Özaydınlı, "Ne bu haliniz? Yenilmiş gibisiniz. Üzülüp bekleyecek olan siz değilsiniz" deyince, futbolcuların neşeleri de yerine geldi

Taraftarlar dayanamadı
Futbolcuların yanısıra, sarı-lacivertli taraftarlar da dün akşam şampiyonluk turu atamamanın üzüntüsünü yaşadılar. Yapılan hazırlıklar, havai fişekler ve konfetiler elde kalırken, taraftarlar maçın bitimiyle birlikte sokaklara dökülüp, gösteriler yaptılar. Özellikle Kadıköy ve Bağdat Caddesi'nde uzun konvoylar oluşturan F.Bahçeliler, "Şampiyon" tezahüratlarıyla, erken bir kutlama yaptılar.

Dündar'ın gururu
F.Bahçe 2.Başkanı Uğur Dündar maçı 2 yaşındaki oğlu Bora ile izleyip şov yaptı

Şampiyonluk turu atmak için maça, sarı-lacivertli forma giymiş 2 yaşındaki oğlu Bora ile gelen F.Bahçe 2.Başkanı Uğur Dündar, "Böyle bir lig hatırlamıyorum" dedi. Dündar, "Burada 42 bin seyircimizin önünde ve omuzlarımda oğlum Bora ile tur atmak isterdim. Çok kaçırdık ama 4 tane de atsak birşey değişmezdi" diye konuştu.

90 dakika var
Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, karşılaşma sonrası şunları söyledi: "Şampiyonluk için haftaya Samsun ile oynayacağımız bir 90 dakika daha kaldı. Aslında turu bu muhteşem seyircimizin önünde atmak isterdik, olmadı. Daha farklı kazanıp, rahatlayacağımız bir skor bile elde edebilirdik. Ama stres bizi engelledi."

HAYDAR PINARCI

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır