kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Genel Müdür Cumhur ÖzenSabah'a özel oteli anlattı

Bu otelde köpekbalığı ile yüz, gondolla gez

SİNAN ÖZEDİNCİK
SİNAN ÖZEDİNCİK
22.04.2009
Mimari yapısıyla İstanbul'un adeta minyatürü olan Mardan Palace 16 bin metrekarelik açık yüzme havuzu, dünyanın en lüks SPA Merkezi, 24 restoranıyla Türkiye'de pek çok ilki bir araya getiriyor..
AST Group'un Türkiye'deki en önemli turizm yatırımı olan Mardan Palace, Antalya'nın Kundu Oteller Mevkii'nde, 180 bin metrekarelik alanda konumlanıyor. Otel, mimari yapısıyla; Dolmabahçe Binası, Kuleli Askeri Lise görünümünde tasarlanmış Anadolu Yakası, Avrupa Yakası, Kız Kulesi ve Galata Köprüsü ile İstanbul'un mükemmel bir minyatürünü andırıyor. Ana giriş kapısı, Dolmabahçe Sarayı'nın giriş kapısıyla aynı mimari özellikleri taşıyor. Antika mobilyalarla dekore edilen 2 bin 800 metrekarelik lobinin 21 metre yüksekliğindeki cam tavanı, geleneksel saray motifleriyle, el süslemeleriyle bezenmiş. İstanbul Boğazı şeklinde tasarlanmış, 16 bin metrekarelik dünyanın en büyük otel açık yüzme havuzlarından biri olan havuzun tam ortasında, Kızkulesi yükseliyor.

KAPALIÇARŞI DA VAR
Dünyaca ünlü Klafs şirketi tarafından tasarlanan 7 bin 500 m2 büyüklüğündeki lüks SPA, yüzme havuzunu çevreleyen, konukların "Sultan Gondol"larıyla ulaşımı için tasarlanmış 'Su Yolu', Mardan Palace'ı benzersiz kılıyor. Otel; 560 odası, Ana Restaurant'ın yanı sıra dünyanın farklı ülkelerinden örnekler sunan toplam 11 restoran ve 11 cafe barı, Şarap Mahzeni, Amfi-Tiyatro'su, bin 200 kişilik ve 800 kişilik iki büyük balo salonu ile hizmet veriyor. Ayrıca otelin lobisinde yer alan Kapalıçarşı'dan esinlenilerek tasarlanmış 'Kapalıçarşı Alanı' da dünya markalarıyla alışveriş imkanı sunuyor.