kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İstanbul'da 23 Nisan törenleri iptal

ANKA
Giriş Saati : 23.04.2009 09:28
Güncelleme : 23.04.2009 21:40
Yeni Haber
İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ali Sami Yen Stadı ile ilçelerde düzenlenecek tören ve gösteriler yağışlı hava nedeniyle iptal edildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan son bilgiler göre, yağışlı havanın devam edeceğinin anlaşıldığı belirtilerek, "Sahanın zemin şartları da dikkate alınarak 23 Nisan 2009 Perşembe günü, Ali Sami Yen Stadı'nda yapılması planlanan gösterilerle, ilçelerde düzenlenecek gösteriler iptal edilmiştir. Kutlama programı, 23 Nisan saat 10.30'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda icra edilecektir" denildi.

İSTANBUL'DA 23 NİSAN KUTLAMALARI CUMARTESİ'YE ERTELENDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Miniatürk'de düzenlenecek gösterileri, yağışlı hava nedeni ile Cumartesi gününe erteledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş'den yapılan açıklamada, cumartesi günü saat 12.00'dan itibaren gerçekleştirilecek olan etkinliklerin, Barış Manço Animasyon Ekibi'nin seslendireceği Barış Manço şarkıları ile başlayacağını duyurdu.

Açıklamada, "23 Nisan etkinlikleri, hava muhalefeti nedeniyle 25 Nisan Cumartesi gününe ertelenmiştir. Türkiye'nin minyatür parkında tarih, kültür ve eğlence alanlarının bir arada bulunduğu geniş bir alanda, çocuk oyunu, Karagöz-Hacivat, kukla gösterisi, uzun adamlar, cam sanatı, yüz boyama, karikatür ve palyaço şov gibi birbirinden renkli etkinlikler hazırlandı. 23 Nisan coşkusunu erteleyen bütün çocukları 25 Nisan Cumartesi günü Miniaturk'de görmekten onur duyarız" denildi.