kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İkram hizmetinde bir yılda 200 ton bonfile kullanıyor

SİNAN ÖZEDİNCİK
SİNAN ÖZEDİNCİK
06.12.2008
Kullanılan taze ürünler...

* 200.000 kg taze dana bonfile

* 180.000 kg kuzu pirzola

* 100.000 adet taze istakoz

* 5.000.000 adet karides

* 250.000 kg taze somon

* 150.000 adet taze dil balığı

* 600.000 kg taze domates

* 550.000 kg taze kabak

* 1000 ton tereyağ

* 250.000 litre zeytin yağı