kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Madonna

Madonna Guy'a karşı!

05.12.2008
Sekiz yıllık evliliklerini bitiren Madonna ve Guy Ritchie, İngiliz tarihinin en olaylı boşanmasına imza attı. Fransız Paris Match dergisi, ikiliyi boşanma noktasına getiren sebepleri inceledi.....
Madonna Cephesi
Duygu özürlü bir adam!
Madonna hep, Guy Ritchie'nin evlilik yıldönümleri de dahil hiçbir özel günü hatırlamadığından dert yandı. Ünlü şarkıcı, "Guy'ın duygu özürlü olduğunu düşünüyorum" bile dedi. Ritchie'nin içkiye düşkünlüğünü ise, "İçmek Guy için bir ibadet" diyerek eleştirdi.

MAGAZİN GÜNDEMİNDE KALAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Lourdes krizi
Madonna Ritchie'yi, Carlos Leon'dan olma kızı Lourdes'i nüfusuna almamakla da suçladı. Boşanma davasının sonunda, çiftin üç çocuğunun velayetini Madonna aldı.

Servetimde gözü vardı!
Madonna Ritchie'yi sık sık servetine göz dikmekle suçladı. Öyle ki; boşanma işlemleri sürerken, "Guy, hep paramın peşindeydi. İngiliz tarihinin en pahalı boşanma tazminatını ödeyecek olmam, beni şaşırtmıyor" dedi. Madonna, evlilikleri boyunca yaşadıkları İngiltere'den de, Ritchie yüzünden soğuduğunu dile getirdi.

Guy Ritchie Cephesi
Bencilliği aşkımızı bitirdi!
Ritchie hep, Madonna'nın bencilliğinin aşklarını bitirdiğinden dert yandı. Bir yıldır ayrı yataklarda yattıklarını itiraf eden Ritchie, verdiği bir demeçte şöyle demişti: "Ne zaman Madonna ile sevişmek istesem, o ya jimnastik salonunda ya Alex Rodriguez gibi başka erkeklerin yanında ya da Kabala tarikatındaydı."

Çocukları reklam için kullandı
Guy Ritchie, Madonna'nın Malavili küçük David'i evlat edinmek için gösterdiği çabayı çok abartılı bulmuştu. Ünlü yönetmen eski eşini, çocuklarını reklam malzemesi olarak kullanmakla da suçladı.

'Bayan Madonna' rolü sıktı!
'Bayan Madonna' olarak anılmaktan sıkıldığını belirten Guy Ritchie, günlerdir servet düşkünü olmadığını dile getiriyor. Ünlü yönetmen kendini, "Ben zaten 400 milyon sterlinlik bir servetin sahibiyim" diye savunuyor. Ritchie, Madonna'nın evlilikleri boyunca kendisini New York'a taşınmaya zorladığını da belirtiyor.
Haberin fotoğrafları