kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Angelina Jolie 4 ay sonra yine hamile

DIŞ HABERLER
26.11.2008
3 aylık hamile olduğu öne sürülen ABD'li yıldızın çok heyecanlı olduğu, ancak Brad Pitt'in henüz durumu gizlediği öne sürüldü..
Başarılı oyuncu Angelina Jolie'nin yine hamile olduğu ABD basınında geniş yer buldu. Yakışıklı oyuncu Brad Pitt ile evliliği mutlu bir şekilde devam eden Jolie'nin 3 aylık hamile olduğu belirtildi. Her ne kadar çiftin basın danışmanı çıkan haberleri yalanlasa da, aileye yakın kaynaklara dayandırılan bilgilerde "Jolie gerçekten hamile" denildi. Haberlerde, Jolie'nin yeniden hamile kalmasından dolayı çok heyecanlı olduğu ve bir an önce kamuoyu ile bu mutluluğunu paylaşmak istediği kaydedildi. Ayrıca seksi oyuncunun heyecanının had safhada olmasına karşılık, eşi Pitt'in ise bu durumdan rahatsız olduğu ve henüz Jolie'nin hamileliğini açıklamasını istemediği yazıldı. Pitt'in açıklama yapmaktan kaçınması hakkında ise bir detaya yer verilmedi.

ÇİFTİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...



'EVLERİ ANA OKULU GİBİ'
İkilinin Vivienne ve Knox isimli dört aylık ikiz bebeklerinin doğumundan kısa bir süre sonra Jolie, eşinden daha çok çocuk sahibi olmak istediğini vurgulamıştı. Geçen hafta Kung Fu Panda'nın DVD formatının kutlanıldığı bir organizasyonda Jolie, "Kalabalık bir aile olduk. Ancak evimizde her an değişik şeyler oluyor ve biz bundan dolayı çok mutluyuz. Çocuklar evimizin neşesi. Kesinlikle daha çok çocuk istiyoruz" demişti. Çiftin şu anda üçü evlatlık ve üçü kendilerinin olmak üzere altı çocukları bulunuyor. Jolie'nin yine hamile olması ilgili çıkan haberlerde, "Ünlü ikilinin evi tam bir ana okuluna dönecek gibi" denildi.