kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Katil zanlısı arkadaşı çıktı

Giriş Saati : 24.09.2008 15:14
Güncelleme : 24.09.2008 22:45
Yeni Haber
Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde bir çocuk annesi Hülya Durmuş'u tülbentle boğarak öldürdükten sonra bilezikleri ve 5 bin YTL parasını aldığı ileri sürülen kadın ile kocası adliyeye sevk edildi. Katil zanlısı S.A. isimli kadın, öldürülen Hülya Durmuş'un arkadaşı çıktı.

Cumhuriyet Mahallesi Sakarya Caddesi üzerindeki evinde boğularak öldürülen ve kolundaki bilezikler ile çantasındaki 5 bin YTL parası alınan Hülya Durmuş'un öldürülmesiyle ilgili 21 yaşındaki S.A. isimli kadın ile kocası S.A. (26) gözaltına alındı.

Cinayetin hemen ardından soruşturma başlatan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, eve en son gelen S.A. isimli kadın ile eşini gözaltına aldı. S.A, polisteki sorgusunda cinayeti kendisinin işlediğini kabul etti. S.A. polise verdiği ifadede Hülya Durmuş ile aralarında tartışma çıktığını ve daha sonra kendisini tülbentle boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi. S.A. cinayete gasp suçu vermek için kadının kolundaki bileziklerini banyoda çıkardığını ve parasını aldığını belirtti.

S.A. bilezikleri Adapazarı ve Geyve ilçelerindeki 3 ayrı kuyumcuda bozdurduğunu ve bileziklerin parasının bir miktarını da evine yakın yol kenarında çalılıkların arasına attığını anlattı.

Polis, suçunu itiraf eden kadının verdiği ifade doğrultusunda kuyumcuda bozdurulan bilezikler ile çalılıkların içine atılan parayı muhafaza altına aldı. Eşiyle birlikte gözaltına alınan S.A. ise ifadesinde karısının cinayeti işlediğinden haberinin olmadığını söyledi.

Diğer yandan polisin yaptığı araştırmada cinayeti işleyen S.A'nın bir iş adamından 10 bin YTL borç aldığını ve parayı ödemekte güçlük çektiğini belirledi. Cinayet iddiasıyla yakalanan çiftin 2 yaşında çocuklarının olduğu öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlanan karı-koca, Akyazı Adliyesi'ne sevk edildi.

OLAY

Karapürçek ilçesindeki olayda bir apartmanın ikinci katında yaşayan Hülya Durmuş, evinin banyosunda okuldan eve dönen oğlu Emre Durmuş tarafından ölü olarak bulunmuştu. Kocası on yıl önce ölen kadının boynunda morluklara ve evde boğuşma izlerine rastlanmıştı. Yapılan incelemede Durmuş'un kolundaki bilezikler ile çantasında bulunan 5 bin YTL civarındaki paranın kayıp olduğu belirlenmişti.

(CİHAN)