kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Ahmet Öztürk, dün Bulgaristan sınırı yakınında yakalandı. Zanlı, adliyeye askeri kamuflajla getirildi.

'Köyde birkaç kişiyi daha vuracaktım'

Murat SAVAŞ-Müslim SARIYAR
23.09.2008
Edirne'de servis bekleyen öğrencilere ateş açıp, iki kardeşi öldürdüğü iddia edilen eski sabıkalı, yakalandı. Zanlının ifadesi kan dondurucuydu..
Edirne Lalapaşa'ya bağlı Kalkansöğüt köyünde servis bekleyen öğrencilerin üzerine av tüfeğiyle ateş ederek Özden Atan (13) ile kardeşi Burhan Can Atan'ın (7) ölümüne, anneleri Selvet Atan ve öğrenci M.D.'nin (12) yaralanmasına neden olduktan sonra firar eden Ahmet Öztürk (55), jandarmanın sıkı takibi sonucu önceki gece yarısından sonra yakalandı. Bulgar sınırına yakın bir yerde bitkin, aç, susuz ve silahsız bir vaziyette yakalanan Öztürk gözaltına alındıktan sonra, tüfeği attığı yeri söyledi. Bunun üzerine jandarma ekipleri zanlının tarif ettiği yere giderek Kayabaşı marka av tüfeği ile üç fişeği bulunduğu yerden aldı. Cinayet ve tecavüzden sabıkalı olan Öztürk'ün jandarmada, "Beni arayan askeri timleri gördüm. Uzaktan köyün de abluka altında olduğunu gördüm. Tedbir alınmış olmasaydı, kalan fişeklerle köyde kızdığım birkaç kişiyi daha öldürecektim" dediği öğrenildi.

ARKADAN VURDU
Cani adamın, olay sırasında ablasının vurulduğunu gören 7 yaşındaki Burhan'ı, kaçmak için annesine doğru koşarken arkasından vurarak öldürdüğü ortaya çıktı. Köyde çiftçilik yapan Önder -Selvet Can çiftinin ölen Burhan Can ve Özden'in dışında başka çocuklarının olmadığı öğrenildi. Baba Selvet Can, "Çocuklarımdan hiç olmazsa biri yaşasaydı" dedi.
Haberin fotoğrafları