kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Bergüzar Korel

Biten aşkın yolu Çeşme'de kesişiyor

23.09.2008
'İstisnai sebepler' yüzünden ayrılan Bergüzar Korel-Tan Sağtürk çiftinin bayram tatilini ayrı ayrı Çeşme'de geçirecekleri öğrenildi..
Ünlü oyuncu Bergüzar Korel ile balet sevgilisi Tan Sağtürk'ün, evliliğe giderken aldıkları ayrılık kararının ardındaki 'istisnai' sır çözülemezken, ikilinin bayram tatili için ayrı ayrı Çeşme'ye gideceği öğrenildi. Korel'in özellikle Çeşme'deki sörf hocasıyla yakınlaştığı için ilişkinin bittiği yönündeki dedikoduların ardından yine Çeşme'de tatil planları yapması, kafaları iyice karıştırdı. Güzel oyuncunun, nişanlısı Tan Sağtürk'ün Çeşme'de olmamasını fırsat bilip, sörf hocası ve birkaç arkadaşıyla birlikte eğlenmeye ve yemeğe gittiği yönündeki dedikodular ayyuka çıkmıştı. Ünlü baletin, Korel'in bayramı Çeşme'de geçireceğini öğrendikten sonra, ailesiyle birlikte bayramı İzmir'de geçirmeye karar verdiği öğrenildi. Şimdi merak edilen, eski sevgililerin bayramda bir araya gelip gelmeyecekleri...

*ÇİFTİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

"FATOŞ'LA ALAKASI YOK"
Bu arada konuyla ilgili olarak görüşlerini almak için ulaşmaya çalıştığımız Bergüzar Korel, kesinlikle açıklama yapmayacağını söyledi. Tan Sağtürk, 2 yıl süren ilişkilerinin bitmesinin sebebi olarak Fatoş Kabasakal'ın gösterilmesine, "Kesinlikle böyle bir şey yok" diyerek karşı çıkmıştı. 'İstisnai' sebep yüzünden ayrıldıklarının altını çizen Sağtürk, aldıkları bu şok karara kendilerinin de inanamadığını söylemişti.
Haberin fotoğrafları