kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
12 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bo-şan-mı-yo-rum!

Giriş Saati : 12.09.2008 10:48
Güncelleme : 12.09.2008 20:55
Yeni Haber
Gülben Ergen, hakkında çıkan "Mustafa Erdoğan'dan boşanıyor" söylentilerine cevap verdi: Ben yalanlamaktan usandım, onlar yazmaktan bıkmadı. Boşanmıyoruz.

'Gülben Ergen-Mustafa Erdoğan boşanıyor' haberleri ünlü şarkıcının kabusu oldu. Mutlu olduğunu söyleyen Gülben, yalancılarla 'Mahkemede hesaplaşacağım' diyor.

*GÜLBEN ERGEN VE MUSTAFA ERDOĞAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Mustafa Erdoğan'la 4 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Gülben Ergen haklarında çıkan 'Boşanıyolar' dedikoduları yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor. Son olarak özel bir TV'de yayınlanan magazin programında Gülben Ergen'le eşi Mustafa Erdoğan'ın ilişkilerinin kötü gittiği ve boşanacakları dedikodusu ünlü sanatçıyı çılgına çevirdi.

'AİLELERİMİZ DE ETKİLENDİ'

Eşinden bir de erkek çocuğu dünyaya getiren Gülben Ergen, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Avukatlarına talimat veren ünlü sanatçı, "Bunlar masabaşında yazılmış, hiçbir gerçeğe dayanmayan ve dikkat çekmek için yapılmış haberler. Bu haberler ailemizi ve yakınlarımızı da çok derinden üzmüştür. Evlendiğim günden bu yana çok mutlu bir ilişkim var. Yalancılarla mahkemede hesaplaşacağım" dedi.

TAKVİM