kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
12 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İlköğretim öğrencisi bıçaklandı

Giriş Saati : 12.09.2008 19:56
Güncelleme : 12.09.2008 20:57
Yeni Haber
Balıkesir'de, 7 yaşındaki ilköğretim okulu 1. sınıf öğrencisinin, okul bahçesindeki bir tuvalette 14 yaşındaki bir çocuk tarafından bıçaklandı.

Hisariçi Mahallesi'ndeki Gazi İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi E. A. (7), teneffüste sınıf arkadaşı T. A. ile birlikte okulun bahçesindeki tuvalete gitti.

İddiaya göre, iki öğrencinin önünü kesen O.K. (14), öğrencilerden harçlıklarını istedi. Direnen öğrencileri darp eden O.K, E.A.'yı karnından bıçaklayarak kaçtı.

Arkadaşlarının haber vermesi üzerine öğretmenleri tarafından Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan E. A, burada yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikeyi atlattı.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri, olayla ilgili yaptıkları araştırmada, bıçaklama olayının faili olduğu öne sürülen O.K'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, geçen eğitim-öğretim yılında aynı okuldan mezun olan O.K'nin, psikolojik tedavi gördüğü ve hakkında birçok olayla ilgili yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

Bu arada, Balıkesir Vali Selahattin Hatipoğlu da olayın ardından Gazi İlköğretim Okulu'na giderek yöneticilerinden bilgi aldı. Hatipoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, minik öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, benzeri olayların yaşanmaması için il genelindeki tüm okullarda tedbir alınacağını bildirdi.

AA