kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
12 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Tarsus'ta elektrik kesintisi

Giriş Saati : 12.09.2008 14:00
Güncelleme : 12.09.2008 20:57
Yeni Haber
Mersin'in Tarsus ilçesinde, 14 Eylül pazar günü, köyler ve iki mahalle ile şehir merkezinin bazı kesimlerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

TEDAŞ Tarsus İşletme Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Cengiz Topel Caddesi'ndeki trafo binasında yapılacak çalışmadan dolayı pazar günü 09.00-13.00 saatlerinde Camiinur ve Şehitmustafa mahallesi ile Maliye Sarayı, Şar ve Baltalı işhanı, Ata ve Solmaz işmerkezi ile çevresinde kesinti uygulanacağı belirtildi.

Açıklamada, ayrıca, aynı gün Yenice beldesindeki çalışma nedeniyle de 07.00-19.00 saatlerinde Yenice Beldesi, Kargılı, Çiçekli, Baltalı, Karaçerçili, Simithacılı, Çağbaşı, Yaramış, Camilimanda, Muratlı, Karayayla, Yunacık, Askeriye, Kamberhöyüğü, Yüksek, Emiroğlu, Hacıbozan, Esenler, Ballıca, Kocaköy, Alifakı, Günyurdu, Avadan, Özlüce Topçu, Kütüklü, Tepeçaylak, Mahmutağa, Yunusoğlu, Tekeliören köylerinde kesintiye gidileceği kaydedildi.

SAKARYA'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Sakarya'nın Adapazarı ve Karasu ilçelerinde enerji nakil hatlarında yapılacak bakım onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş'den (SEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, 14 Eylül Pazar günü Pasaj 67 trafo kabinine enerji aktarımı çalışması nedeniyle enerji kesintisi uygulanacak. 07:00-18:00 saatleri arasında yapılacak çalışmada, Orta Mahalle Güler Sokak, Leylak Sokak, Pazargeçit Sokak, Ankara Caddesi, Çeşme Meydanı Caddesi, Yahyalar Cevher Sokak, Pasaj 67 civarı, Kavaklar Caddesi ve civarında enerji kesintisi uygulanacak.

15 Eylül Pazartesi günü bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle 08:00-09:30 saatleri arasında, Berna Yılmaz Evler, Teras Evler ve civarında, 16 eylül salı günü ise 10:00-13:00 saatleri arasında, Karasu ilçesi Kuyumcullu Köyü, Salıkkaya Mahallesi, Küçük Karasu Köyü, S.Tatlı Trafosu, Karasu Köyü İçme Suyu Pompaları'nda enerji kesintisi uygulanacak.

TEKİRDAĞ'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Tekirdağ'da bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ) Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre OB1 dağıtım merkezinin devreye alınması nedeniyle 14 Eylül'de 06.00- 12.00 saatleri arasında kentin büyük bölümü ile Yağcı, Osmanlı, Demirli, Banarlı, Karacakılavuz, Karabezirgan, Karacahalil, Karacamurat, Ortaca, Kaşıkçı, Kazandere, İsmailli, Emiryakup, Beşiktepe, Bıyıkali, Taşumurça, Selçuk ve Nusratlı köyleri kesintiden etkilenecek.

Tamir ve bakım çalışmalarının erken bitmesi halinde elektriğin erken verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşlara can ve mal güvenliği için dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulundu.

(AJANSLAR)