kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
12 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Gazeteci Leblebici son yolculuğuna uğurlandı

Giriş Saati : 12.09.2008 17:04
Güncelleme : 12.09.2008 20:55
Yeni Haber
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) üyesi gazeteci Veli Leblebici, hayatını kaybetti. Yakalandığı amansız hastalığa yenilerek dün vefat eden Leblebici için üyesi olduğu ÇGC önünde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze töreninde konuşan Leblebici'nin kardeşi Yusuf Leblebici, "Ağabeyim bugüne kadar kimseyi kırmadı, büyük-küçük herkesle iyi geçindi. Ölümünden büyük üzüntü duyuyorum. Bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise uzun süreden bu yana tedavi gören Veli Leblebici'yi son günlerinde yalnız bırakmamaya çalıştıklarını ifade etti. Esendemir, Leblebici'nin mesleğe Yeni Adana Gazetesi'nde başlayarak daha sonra çeşitli kurumlarda görev aldığını hatırlattı ve basın camiasının çok değerli bir mensubunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını vurguladı. Esendemir, Leblebici ailesine başsağlığı dileklerini de iletti. Gazeteci Leblebici'nin cenazesi daha sonra Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Leblebici'nin ailesinin yanı sıra ÇGC Yönetim Kurulu Üyeleri, ÇGC eski başkanlarından Tamer Ünal, Çetin Yiğenoğlu, Kurtar Çakın, eski milletvekili Sedat Doğan ve çok sayıda gazeteci katıldı. Leblebici evli ve 2 çocuk babasıydı.

(İHA)