kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
12 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Nurhan Altu, Emine Güneş'le kıskançlık yüzünden tartıştıklarını söyledi.

Vurduğu sevgilisi için timsah gözyaşı döktü

Müslim SARIYAR - SABAH
12.09.2008
Sevgilisini silahla vurduktan sonra polise "İntihar etti" diye ihbarda bulunup gözyaşı döken kişinin yalanını polis anladı. Nurhan Altu cinayeti itiraf etti..
İstanbul Yeşilköy'de önceki gün 155 Polis İmdat'ı arayan bir kişi, sevgilisi Emine Güneş'in intihar ettiğini söyledi. Olay yerine giden Bakırköy Asayiş Büro dedektifleri, ihbarı yapan Nurhan Altu'yu apartman girişinde merdivenlerde ağlarken buldu. Dedektifler yaptıkları incelemede Nurhan Altu'nun intihar yönündeki ifadesine karşın, kurşunun kadının başının tepe kısmından girdiğini tespit etti. Ayrıca ceset banyoda iken boş kovan evin salonunda bulundu. Üçüncü çelişki ise olay yerindeki silahın şekliydi. Silah, Güneş'in kucağında sanki biri koymuş gibi oldukça muntazam duruyordu. Bu da bir intihar sonrası oluşacak "Silah düşüş pozisyonuna" hiç uymuyordu.

KAMERA ORTAYA ÇIKARDI
Tüm bunlara sokağı gören bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler eklenince dedektiflerin şüphesi daha da arttı. Görüntülerde, evden mavi bir gömlekle koşar adımlarla çıkan Nurhan Altu, tam 51 dakika sonra siyah bir tişörtle geri dönüyordu. Altu gözaltına alındı. Bakırköy Asayiş Büro Amirliği dedektifleri tarafından sorgulanan Altu, "Beni çok kıskanıyordu. Başka biriyle olan ilişkimi öğrenmiş. Akşam tartıştık. Gece beraber olduk. Sabah yine tartıştık. Ruhsatlı silahımı aldı bana doğrulttu. Silahı elinden almak isterken kazayla patladı. Öldürmek gibi bir kastım yoktu" dedi. Nurhan Altu, cinayet suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemeden cezaevine gönderildi.
Haberin fotoğrafları